C'est la vie

Nytt år, nytt hem

IMG_7746

Så var det nytt år igen. Det känns ungefär som vanligt. Förutom att jag nu måste vänja mig vid att säga 2017 i stället för 2016. Min nyårsafton var väldigt random. Sjukt oplanerad och började inte så exemplariskt, men slutade ganska bra ändå. Efter en väldigt glammig middag bestående av hämtpizza som förtärdes på en brygga vid Waterfront (ungefär det stället man ska undvika på nyårsafton här), så körde vi upp till Signal Hill där vi skålade in det nya året och tittade på fyrverkerierna. Efter det satt vi i en bilkö länge, stannade en stund på hos en kompis på vägen hem och hamnade till slut hemma strax efter klockan tre på morgonen. Jag trodde att jag skulle få sova ensam här men min kompis Serge behövde en sovplats då han är mellan två boenden några dagar så jag har haft en roomie sedan i lördags. Eftersom det finns en enkelsäng ledig i detta rummet så sa jag att det gick bra. Det har varit ganska kul faktiskt, men vi ligger vakna och pratar alldeles för sent. Varje gång jag säger ”Serge, we have to sleep now” så börjar vi prata igen, haha.

Jag har förresten flyttat igen. Förhoppningsvis är detta sista gången! Nu bor jag i ett av de husen (det är tre stycken på raken som tillhör företaget) jag skulle ha bott i från början och det ligger ett kvarter från där denna bilden togs. Ett bostadsområde o Observatory. Själva huset är bra och även de jag bor ihop med. Här är de lite som en familj, igår lagade en av dem etiopisk mat (han är därifrån) till alla. Så gulligt! Däremot är området inte helt säkert så det går inte att gå här ensam på kvällarna.

Min kompis Olivia kommer hit om 10 minuter och då ska jag slänga ihop en lunch till oss, så nu måste jag snabbt in i duschen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.