C'est la vie

After all, I’m actually fine

IMG_8713

Jag var sjuk hela dagen igår. Jag tror att jag möjligtvis lyckats få i mig någon bakterie eller virus i magen för jag mådde illa och hade ont i magen hela dagen. Alla som känner mig vet att jag har en enorm spyfobi och hela dagen var jag övertygad om att det skulle sluta med att jag låg på toaletten hela eftermiddagen. Som tur var så gjorde jag aldrig det, men jag var helt tömd på energi eftersom att jag knappt kunde äta. Jag fick ställa in dagens planer för att i stället ligga i sängen nästan hela dagen. Till slut gick jag och la mig strax efter klockan nio. Idag känner jag mig bättre men jag vågar inte äta resterna av kycklingen jag lagade till lunch i förrgår.

På tal om att äta så har jag som tur är mer aptit idag och dagdrömmer lite om bakverket på bilden. Det här åt jag när jag var med min kompis Josefin på ett så himla mysigt kafé i fredags. Jag beställde en vanlig banankaka och fick en maffig efterrätt i stället. Det var så gott att jag nästan vill gå tillbaka dit idag igen. Det får däremot bli en annan gång för nu ska jag ta igen gårdagens solplaner. Det är blå himmel och ska bli upp mot 30 grader idag, så jag ska ta en snabb dusch och sedan möta upp med ovan nämnda person för poolhäng.

0

0 kommentarer

  • Sandra Nicole

    Usch och fy för att bli magsjuk – det finns ju typ inget värre! 😟 Tur att du är bättre idag, och de där 30 graderna och blåa himmeln saknar man rejält här i Paris kan jag säga haha.

  • christinestories

    Ja usch, det är inte kul alls. Ja skönt att det var en kort historia 😊 Haha, jag kan tänka mig! Fast som tur är så kommer våren snart tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.