C'est la vie

Ett dygn på landet och en dag på jobbet

Bonsoir mes chouchous!

Resterande delen av helgen var väldigt lugn och tillbringades till största del ihop med Marcel och Sandra. Vi körde upp till pappa och Ewas ”stuga” (är egentligen lite för lyxigt och modernt för att kallas stuga men fin är den) i lördags och sov över till igår. Där myste vi omkring i mjuka kläder och raggsockar, åt god mat som Sandra lagade och gick en liten skogsrunda i regnet. Verkligen välbehövligt att komma bort från stan ibland och det adderar ännu mer till längtan efter ett eget lantställe inom kort. Det är ett mål M och jag delar, som tur är. Vi ska bara hitta rätt plats och hus.

Idag var min andra arbetsdag vilket gick bra, men det är alltid lite förvirrat såhär de första dagarna innan man förstår allting. Jag har blivit anställd som konsult av en riktigt cool konsultfirma i Malmö och landade ett uppdrag hos en av deras kunder. Där ska jag vikariera som Content Manager/Webbredaktör för en person som kommer vara tjänstledig i ett par månader. Det är kul att jobba igen, men jisses vad trött jag är nu. Klockan är inte ens nio och jag ligger redan nedbäddad i sängen.

Jag lämnade kontoret strax innan kl 17 och när jag kom hem stod M i köket och förberedde middagen. Dessutom var det knappt någon disk för mig att ta hand om efter matlagningen (till skillnad från mig som lämnar ett kaos i köket när jag lagar mat). Jag blev så glad över det att jag älskar honom lite extra mycket ikväll.

Nu är jag så trött att det är jobbigt att tänka. Ska försöka mig på första avsnittet av en ny serie innan jag slocknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.