C'est la vie

Blombud och London

Den här veckan har gått i vindens hastighet, både bildligt och bokstavligt. Regn och blåst i kombination med min första arbetsvecka har gjort att energin inte räckt till annat än att vila och äta efter jobbet. Mycket hjärnkapacitet går åt att lära mig nya namn och nya system, vilket ledde till en enorm hjärntrötthet igår kväll när jag väl slappnade av. Vid middagen satt jag alldeles slut som artist med magknip som in i helskotta efter en stressig dag med dålig mathållning. Jag behöver se till att träna och äta bra nu annars kommer magkatarren komma smygande.

Det är i alla fall kul att jobba igen. Efter för många månader som arbetslös är det skönt att komma tillbaka till en vardag och rutiner. Det ger både bättre självförtroende och självkänsla. Jag är anställd som konsult för ett helt fantastiskt bolag (kolla bara blombuketten som de budade hem till mig!) och landade i samma veva ett uppdrag hos en av deras kunder. Där ska jag till att börja med vara i ett par månader för att vikariera för deras Content Manager. Sen får vi se om det förlängs eller om jag får ett annat uppdrag. Jag försöker lära mig en ny bransch samtidigt som jag dyker huvudstupa in i Episerver och Apsis.

Igår kväll anlände Mattias familj till Malmö eftersom att vi idag allihopa flyger till London. Vi ska se Phantom of the Opera ikväll och sedan sover vi där en natt och flyger tillbaka i morgon. Det är min svärmor som bjudit oss alla på både flyg och musikalbiljetter. Minst sagt ett intensivt äventyr!

M tog den här bilden från tåget. Tycker att den blev så bra!

Nu ska jag äta min svindyra flygplatsmacka och dricka min lika dyra juice från Joe & The Juice innan det är dags att gå till gaten.

Vi hörs snart igen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.