C'est la vie

Ibland behövs lite lyx i livet

Jag sitter, as we speak, i lobbyn på hotellet Villa Copenhagen och väntar på M och två vänner som snart rullar in i stan. Här ska vi nämligen bo i natt och göra Köpenhamn. Mattias vän Micke och hans tjej Linn på besök från Kalmar under helgen vilket såklart kräver lite dekadenta aktiviteter. Alltså inte dekadent som i totalt urspårat à la EXIT, utan att spendera lite för mycket pengar på ett svindyrt hotellrum i Köpenhamn och blunda för ett femtio procentigt valutapåslag (danska kronan är skyhög och svenska kronan är, ja ni vet ju, väldigt svag just nu). Men skit samma. Vi har stålar – än så länge – och ibland får man faktiskt lyxa till det. Sen att vi gör det ganska ofta är ju en helt annan diskussion men det tar vi inte idag.
Jag beställde in en kaffe och gjorde lite sista jobb innan jag tar helg. Ikväll ska vi på en vernissage och sedan middag någonstans. Blir kul!

Klipp till… De är på plats och vi har flyttat upp till vårt rum för lite chill innan vi ska träffa de andra vid poolen. Typiskt nog har jag lyckats dra på mig någon slags infektion som satt sig i halsen så jag känner mig något ”under the weather”. Försöker tränga bort det nu och skjuta problemet på framtiden så jag ligger väl säkert däckad med feberfrossa i morgon kväll. Jaja, som sagt får det bli morgondagens bekymmer.

Igår hade vi en sommarpicknick med jobbet i Kungsparken. Tyvärr var det många som inte kunde komma men vi blev det härligt litet gäng eftersom att några kollegor tog med sig sina respektive och/eller barn. Nilla och jag gick köpte bakelser från Konditori Katarina på lunchen som blev väldigt uppskattade. Fint också att vi hade tur med vädret.

Min kollega tog den här bilden som verkligen framhävde mina bästa features. Jag bjuder på den.

Tyvärr började jag må ganska krassligt efter ett tag så jag gav upp vid sjutiden och cyklade hemåt. Tog en dusch och kröp upp i soffan med en kopp te med en förnimmelse av total tacksamhet över livets kontraster. Möjligheten att kunna åka hem till en mysig lägenhet efter en energigivande dag med kollegor, tryggheten i att ta beslut för mitt eget välmåendes skull och vetskapen att världens finaste partner snart skulle komma hem. La mig tidigt och sov lite halvdant, men vaknade utan smärta i halsen. Däremot finns det ett obehag där så någonting försöker pocka på mitt immunförsvar.

Trots obehag i halsen och en lätt huvudvärk mår jag bra. Nu ska jag kramas lite med M innan vi går ner till poolen. Får se om bad och bastu antingen hjälper eller stjälper det hela.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.