C'est la vie

HAPPY NEW YEAR!

IMG_8680

Det känns märkligt att det är den 31 december. I morgon är ett nytt år. Eftersom att 2016 i princip var ett riktigt skitår så ser jag fram emot att vända blad och starta på ett nytt kapitel. En ny bok, snarare. Jag har tänkt skriva ett inlägg för att summera upp året som gick. Vi får se när jag har tid till det. Jag väntar på att vänner ska komma hit och sedan ska vi fira nyår på något vis. Det var meningen att vi skulle till Signal Hill och kolla på solnedgången men såklart är folk sena. Allt sker enligt ”African time” här, haha.

Jag vill hursomhelst tacka er för detta bloggåret. Tack för all pepp, allt stöd, alla gånger ni fått mig att dra på mungiporna eller rent ut sagt skratta rakt ut, de många genomtänkta reflektioner och framförallt för att ni är så himla fina läsare. Inte en enda gång under 2016 har jag fått en elak eller missunnsam kommentar. Det enda ni gett mig är energi, kärlek och eftertanke. Särskilt de perioder då det varit tungt. När jag känt som att jag inte haft mer kraft. Det gör mig varm i hjärtat över att människor som aldrig träffat mig visar sådan omtanke. Ni anar inte hur glad jag har varit för det.

Hoppas att ni firar kvällen och natten på precis det viset ni vill. På en fest, ensam hemma med en film eller med närmsta familjen. Med eller utan bubbel. Alla sätt är bra. Det viktigaste är att man känner glädje och lycka. Gör du inte det idag så kommer du göra det snart. Jag unnar er alla verkligen allt det bästa.

GOTT NYTT ÅR!

Kramar och kärlek från Kapstaden ♥

/Christine

0 kommentarer

  • teruko

    Gott Nytt År tillbaka och tack även till dig! Det är inte självklart att få ta del av en annan människas tankar och känslor, positiva som mer nedstämda, speciellt inte när man inte känner varandra ”på riktigt”. Det är fint av dig att dela med dig! Önskar dig allt gott 2017 och ser fram emot att få följa dig här! Mitt nyår har varit lugnt och skönt, det var vårt fyrtionde gemensamma… Vi firade 2017:s ankomst med att boka en resa till Kroatien i maj. Känns bra! 😊

  • Maria i Toulouse

    Gott nytt år till dig!!! Här blev ingenting som vi tänkt oss! 😊 Vår julresa till Sverige fick vi ställa in eftersom alla blev sjuka i ”la grippe”. Till nyår skulle vänner kommit från Sverige men de fick ställa in pga kräksjuka. Allt blev bra ändå men verkligen inte som planerat! 😊 Ha det gott!

  • christinestories

    Usch och fy, stackare! Jaja, men man ska ju ha sådana jular också. Nästa blir säkert helt fantastisk bara för det! Gott nytt år. Hoppas att du får massor med fina upplevelser under årets gång. Kram

  • christinestories

    Gott nytt år! Vad fint att du känner så. Jag tycker om att du blivit lite som en extra ”moster/faster” som både gläds med mig och ger stöd. Det ska du veta att jag uppskattar. Jag önskar dig lika mycket gott under 2017. Tack för alla kloka och omtänksamma ord under året. Och en resa till Kroatien låter helt underbart! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.