C'est la vie

Sea Point

IMG_8065IMG_8086IMG_8070 (1)IMG_8084IMG_8072IMG_8087

IMG_8088

Min dag har i princip gått i ett sedan jag vaknade. Det var dessutom en hemsk natt för jag minns inte ens sist jag sov så dåligt. Det var en mygga i rummet, varmt som tusan och dessutom tror jag att alkoholen från tidigare i kombination med en hel eftermiddag i solen inte var någon hit. Att dessutom börja dagen med stress och flytt i stället för frukost… Jag var inte på världens bästa morgonhumör om man säger så. Däremot blev det bättre när jag fick hänga med Josefin under eftermiddagen.

Nu är jag på väg hem till en ny bekantskap som bjudit in till braii hemma hos honom. Jag ska bara haffa en flaska vin och sedan beställa en Uber.

I brist på nya bilder så hittade jag dessa som redan var uppladdade i bildarkivet. De är från ett par veckor sedan när Eva och Jankel tog med mig till Sea Point. Vi promenerade längs med vattnet och satte oss sedan på en restaurang för drink. Man kan ju undra om jag gör annat än dricker alkohol? Det gör jag, typ.

0 kommentarer

  • Anna

    Usch, värdelöst när man inte får sova ordentligt, mygg är det värsta! Så luriga är de, gömmer sig o kommer sedan fram igen juuust som man nästan somnat. Idag lär det bli mer alkohol? Gott Nytt År =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.