Les contrastes de la vie

DSC_2099

Kontraster är livet, eller hur? Från hemmakväll i myskläder till mojitos vid en hotellpool. Fia har ett medlemskap på Glen Boutique Hotel vid Sea Point och får bjuda med en vän dit, och jag fick äran att haka på henne i eftermiddags. Där hängde vi i varsin solstol och hade det jäkligt bra hela eftermiddagen. Efter en stund kom två av hennes trevliga vänner även dit och vi inledde den sena eftermiddagen med lite bubbel. Det övergick sedan i Happy Hour (fast utan Happy Hour-priser) och jag beställde in vad som troligtvis var den godaste mojiton jag någonsin druckit. Då har jag ändå druckit många goda mojitos (detta var i klass med de jag och Natalie druckit på La Bombe i Paris – då är det bra!) i mina dar. Dessutom underbart ställe som jag gärna återvänder till.

När de andra redan hade åkt hemåt så packade jag ihop mina grejer och åkte hemåt. Nu har jag bara snabbt bytt om och ska iväg med en vän för att äta middag. Ja, livet är faktiskt ganska så bra just nu. Äntligen. Hoppas att ni får en riktigt bra kväll!

0 reaktioner på ”Les contrastes de la vie”

  1. Huvudet på spiken, det är kontrasterna i livet som gör det. Ser helt ljuvligt ut; idag då jag cyklade till jobbet trodde jag att jag skulle förfrysa fingrarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen