C'est la vie

Loading…

IMG_8712

Igår tackade jag artigt nej till erbjudandet att följa med bort till Obs* på kvällen och stannade i stället hemma. Om jag skulle vilja så hade jag kunnat gå ut varje kväll här men jag behöver någon kväll i veckan för att ladda om. Jag åt en tidig middag (för att vara jag då, klockan var halv åtta när jag ätit klart), tog en varm dusch och tillbringade kvällen i sängen. Dessutom upptäckte jag att jag hade flera Carpool Karaoke att titta på, och att en av dem var med Madonna. Här snackar vi min stora barndomsidol från ungefär 10 års ålder. Jag kan alla hennes låtar från 80-tal och framåt. Jag hade ofta svårt för att somna när jag var mindre så då brukade jag lyssna på hennes album Something To Remember (som kom ut 1995 = jag var nog omkring 11 år när jag köpte den = lätt att räkna ut min ålder) innan jag gick och la mig. Än idag kan jag sätta på den skivan om jag har problem med att sova. Det lugnar mig.

Idag vaknade jag halv nio. Hungrig. Kände mig lite ur fokus på grund av det faktum att jag måste flytta igen och inte riktigt vet resultatet av det ännu. Går ut i köket för att upptäcka att någon ätit upp bananen jag köpte igår specifikt för att ha till min frukost. När folk dessutom lämnar ytterdörren olåst (så att den står och slår av vinden och jag måste gå upp varje kväll för att låsa den), inte diskar efter sig och någon även har tagit flingor av mig… ja då brister mitt tålamod. Då hatar jag att bo ihop med andra och vill bara skrika ”KÖP DIN EGEN JÄVLA BANAN! OCH DIN MAMMA BOR INTE HÄR HELLER!!” till dem. Det gjorde jag såklart inte, men mitt morgonhumör var inte det bästa idag.

Nu har jag fått i mig både frukost och kaffe så livet känns lite ljusare. Dagens planer är lite osäkra men det blir troligtvis poolhäng lite senare. Först måste jag packa. Det är tur att jag inte har några möbler!

*Observatory = en stadsdel i Kapstaden

0

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Alltså ja, när någon äter upp ens grejer… SÅ inte ok. När man är sambos på riktigt (pojkvän liksom) så kanske det inte alltid är självklart vad jag kan anse vara MITT i kylen, men ändå… 😉 Apropå bananer. Vi har en kille från Tahiti på jobbet och en dag hade någon slängt en klase med bananer som var jättebruna – pga trodde de var gamla. Han blev SÅ arg pga det var enligt honom perfekt mogna frukostbananer… Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.