C'est la vie

Målbilden

Min tisdagskväll tillbringades i en konferenslokal med dåligt ventilationssystem, lyssnandes på en handledningskurs för körkort. Tre timmars total tristess kan jag tala om för er som inte gått en sådan. Jag har bestämt mig för att köra privat med min kompis Marcel (som tyvärr blev sjuk så han får gå kursen på egen hand) fram tills jag ska köra upp i januari, för att bli lite mer bekväm och säker i min körning innan jag bokar fler lektioner på körskolan. Lektionerna kostar så mycket och stressen över det gör att jag nog inte slappnar av när jag kör.

På tal om att slappna av så provade jag min födelsedagspresent idag, vilket var något som heter Dry Floating. Tyvärr tror jag att min kropp reagerade för mycket på det faktum att man ligger och skvalpar i en vattensäng, så jag blev typ sjösjuk (!?) när jag låg där. Plus att värmen från vattnet (det var 36 grader) inte funkade för mig som har en ganska låg kroppstemperatur. Min kropp gillar inte att ligga i värme under en längre tid. Så efter 25 minuter började mitt blodtryck gå ner, jag blev illamående, kallsvettades och fick huvudvärk. Jag avbröt när det var tio minuter kvar och ville bara ut i den friska luften. Väldigt märkligt! Igår kväll började jag känna mig lite sjuk så det kan ha haft med det att göra. När jag kom hem och ätit lunch sov jag i två timmar innan jag var tvungen att gå till kursen. Nu känner jag mig okej men tror att det ligger någon infektion där och gror så det blir vila för mig tills det passerat. Förhoppningsvis kan jag bromsa innan det bryter ut helt.

Målbilden just nu är att inom kort ligga där som bilden visar, precis som igår kväll. I sängen under täcket och titta Anatomy of a Scandal. Jag är på sista avsnittet nu. Någon som sett den serien förresten? Det är inte årets bästa serie men helt klart sevärd. Jag bara önskar att jag hade bytt lakan tidigare under dagen för jag måste verkligen göra det nu. Ni vet när man väntat lite för många dygn av ren lathet, men till slut bara kan tänka på alla miljoner kvalster som frodas där i sängen och dessutom måste tvätta håret innan det går att bre mackor med fettet från det.

Jag ska i alla fall skutta in i duschen nu och påbörja vägen mot kvällens målbild.

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.