C'est la vie,  Outfits

Drömmar om att lämna landet

Jag drömde inatt att jag åt middag med min vän Anna, vars söner jag brukade vara barnvakt åt för sådär 10 år sedan och som jag än idag har kontakt med och försöker träffa vid besök i Paris, och att vi drack cà phê đá (vietnamesiskt iskaffe) tillsammans. Inte helt oväntat fick det mig att vakna med en längtan efter Hanoi och personer i Paris som jag inte kunnat träffa på länge. Jag tror att begäret av att se annat än Skånes platta landskap börjar ta ut sin rätt. Jag behöver verkligen miljöombyte så helgens resa till Östergötland kommer göra mig gott. Det är inte direkt en strand i Vietnam, men det får duga tills vidare.

Här har ni förresten en bild av hur den röda toppen från Intimissimi ser ut på. Såhär gick jag omkring igår när jag hängde på stan med mamma. Både kjolen och sidensjalen har jag fått ärva från ovan nämnda person. Den första är för stor så lösningen fick bli ett skärp i midjan. Skorna köptes på förra årets rea och är från & Other Stories.

Jag var iväg och klippte mig på förmiddagen och nu är jag alldeles strax framme i Bara för att tillbringa eftermiddagen hos min kusin och hennes två vildungar. Det blir mysigt!

0 kommentarer

  • Johanna

    Välkommen till Östergötland:-) Har tänkt att skriva många gånger till dig. Jag tycker att du verkar vara en härlig tjej, du inspirerar och din blogg är så mysig! Vet att du ibland ha perioder då du inte mår så bra men det är fint att du visar verkligheten för så har vi det alla ibland. Du är otroligt bra på att skriva och uttrycka dig. Önskar dig all lycka 😊

  • christinesstories

    Tack, låter ju underbart! Tyvärr blir det inget Östergötland i helgen, fick jag reda på igår kväll 😟 Pga de nya restriktionerna bestämde de sig för att skjuta på det. Men sånt är livet. Förhoppningsvis kommer jag dit i januari! Kram på dig och njut av kantarellerna 😊

  • christinesstories

    Hej Johanna! Åh men tack snälla du! <3 Vad din kommentar värmde i hjärtat. Blev så glad ska du veta! Och det krävs en god människa för att lyfta en annan, så du verkar vara lika inspirerande och härlig själv 😊 Tyvärr fick de pga de nya rekommendationerna skjuta på festligheterna, men förhoppningsvis blir det av i januari. Önskar dig lika mycket lycka! STOR KRAM /C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.