Grubblerier och svennigt myspys

Eftersom att jag lovat mig själv att skriva ett blogginlägg varje dag så kikar jag in såhär på kvällskvisten och säger hej. Hur har din dag varit? Själv vaknade jag åter igen upp med smärta i nacken. Det är någonting med mina kotor som inte stämmer men det har i alla fall blivit lite bättre under dagen så nu hoppas jag att det går åt rätt håll. Annars får jag ta kontakt med en kiropraktor (eller är det naprapat man ska gå till?) nästa vecka. Jag har varit ganska trött idag för som så många gånger i mitt snart 36-åriga liv låg jag vaken mellan klockan fyra och halv sex, grubblandes över bekymmer som vissa dagar känns som att gå omkring med 150 kilo på axlarna. Men till slut grät jag en skvätt (antagligen mest pga utmattning och frustration över att de där tankarna i huvudet inte kunde hålla käften), tände lampan och skrev ner allt det där som just nu bekymrar mig för att få ut allting svart på vitt. Försöka få perspektiv och helikoptersyn. Sedan läste jag en stund tills ögonen blev trötta. Med största sannolikhet satte det hjärnan i viloläge för jag somnade om kort efter att jag släckt lampan.

Idag har jag packat upp kläderna för FW20/21 (känns väldigt fashion influencer:ish att skriva så) och packat ner alla sommar- och vårkläder. So long my dear flowy dresses och hello raggsockar. Efter det cyklade jag in till stan och fikade med mamma, vilket följdes upp av lite shopping. Hittade två grejer som kommer vara ett UTMÄRKT tillskott till min höst/vinter-garderob. Jag ska visa snarast möjligt. Är så nöjd!

Nu ska jag mysa vidare här bland mina tända ljus och logga in på Netflix. En av få fördelar med hösten är väl ändå att kunna göra det riktigt svennemysigt hemma med levande ljus, äta lösgodis (som jag alltid köper fastän jag vet att jag mår illa efter tre bitar) och titta på serier i illasittande mjukisbyxor? Det var en retorisk fråga, bara så du vet. Det finns en anledning till att halva Sveriges befolkning försvinner mellan oktober och mars.

0 reaktioner på ”Grubblerier och svennigt myspys”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen