C'est la vie,  Travels,  USA

Efter tio dagar i USA

God morgon Sverige. Här kommer ett inlägg lagom till ni vaknar upp till tisdag den 10 oktober. För mig är det fortfarande måndag, åtminstone i 50 minuter till. Vi sitter på JFK Airport och väntar på boarding för att flyga hem till Svealand. När vi landar i Sverige är det tisdag morgon för oss men så hoppar vi som sagt över en halv dag och landar på eftermiddagen. Det kommer bli konstigt och jag ska jobba igen på onsdag. Hur jag tänkte när jag inte tog en extra semesterdag för att komma i fas med tidszonen vet jag inte riktigt.

Det har varit 10 intensiva dagar i USA, särskilt i Philadelphia. Det var såklart superkul och härligt, men i vardagslivet gör vi inte ens en tredjedel av allt det vi hittade på under veckan i Philly. Så när vi kom till New York i onsdags var vi ganska trötta. Jag kände redan sista kvällen i Philly att jag var hjärntrött. Orkade inte med alla ljud och allt prat. På tåget till New York fick vi inte platser bredvid varandra vilket var ganska skönt för vi fick båda en timmes efterlängtad egentid, haha! Det förekom absolut några sura miner på grund av olika anledningar (mestadels trötthet och hunger), och så ett psykbryt från min sida till följd av frustration, trötthet och orimliga förväntningar, men det är nog oundvikligt under en tiodagars-resa under vilken man umgås hela tiden.

Tills jag landat både fysiskt och mentalt, samt gått genom resten av alla bilder från resan, får ni en försmak av Philadelphia.

Klipp till… Nu är vi på flyget och det är dags att sätta mobilen på flightmode. Jag ska försöka välja en film att se så jag håller mig vaken ett tag.

Vi hörs igen när jag är på svensk mark.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.