C'est la vie

Out sick

Hej och hå från sjukstugan. M blev förkyld direkt när vi kom hem från New York och nu när han kommit på benen igen var det tydligen min tur. Jag har kämpat med jetlag och därför har sömntimmarna inte varit tillräckliga, att jobba onsdag till fredag var både kul (var glad över att komma tillbaka till kontoret och träffa kollegorna) och tröttsamt. Helgen innebar vila, uppackning och tvätt för att komma i fas igen. Vilket var en utmaning. Bådas dygnsrytm var off. I söndags fick vi en chock när vi vaknade klockan 12.53 på eftermiddagen. Jag tror inte att jag sovit till så sent sedan jag var i mina tjugo men det var väl kroppen som dels kämpade med att ställa om till rätt tidszon samt bråkade med infektioner. Efter en rockad av sommargarderoben vs. vintergarderoben igår blev nog min kropp överansträngd. Jag borde kanske ha lyssnat på kroppen när jag blev svettig och andfådd av att bära upp lådor med kläder från källarförrådet? Till slut kunde mitt immunförsvar inte stå emot längre. I natt sov jag som en kratta och blev bara sämre under natten. Jag vaknade i morse, skickade ett sms till min chef, åt lite frukost och sen somnade jag om och sov fram till lunch.

Resterande tid av dagen har jag legat på soffan under duntäcket. Har hunnit se på några avsnitt av Love is Blind säsong 5, filmen Vulcano anno 1997 (den har inte åldrats väl) och fortsatt mitt Gossip Girl-maraton. Det är ungefär vad min snortäppta hjärna kan processa just nu. Tog mig även tid att måla ett extra lager nagellack nu när jag sitter hemma och inte visar mig för någon. Tänker att det får kompensera den bristande hygienen för tillfället. Vem orkar duscha de första dagarna när man är sjuk? Inte jag i alla fall.

Min kära man har tagit hand om mig så det har inte gått någon nöd på den här sjuklingen ska jag lova er. Han kom hem från affären med både glass och godis. Plus fikon för det måste jag maxa nu innan den säsongen är förbi. De är helt perfekt söta nu. Han lagar mat åt mig, viker tvätt, hämtar saker, går till apoteket och målar dörrar. Älskar honom lite extra mycket just nu.

Jag har såklart en massa att skriva om vad gäller vår resa till USA och det kommer, men jag behöver först hämta lite energi innan jag kan klämma ur mig kvalitativt innehåll. Jag ska se klart ett GG-avsnitt och sedan förflytta mig från soffan till sängen för att försöka få till sådär 10 timmars sömn. Vägrar vara sjuk till helgen för då ska jag på fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.