Shopping,  Things I like

Två för en

Efter en timmes vila när jag kom hem gick jag upp på vinden för att hämta ner lådorna med höst- och vinterkläder. Inte för att jag längtar efter att frysa trots tre lager kläder och återfå den årliga fotsvampen till följd av fem månader inklämd i tjocka kängor (saknar redan att gå omkring i sandaler #RIPsommaren2020), men jag hade inte klarat vintern utan alla mina ullplagg. Strumpor, linnen och tröjor i varma naturmaterial är de bästa investeringarna jag gjort. Bara de tas hand om väl så håller de i flera säsonger.

Av någon anledning fick jag huvudvärk i eftermiddags som blev lite bättre när jag kom hem, men det ligger där i bakgrunden och naggar på orken. Så jag öppnade de där lådorna och stängde dem igen. Vi tar det i morgon, tänkte jag förståndigt. Det enda jag orkar engagera mig i resten av den här kvällen är att fixa mackor till middag och femte säsongen av You Me Her.

Jag hade ett shoppingmission idag och det var att köpa 1. prickiga strumpbyxor 2. shampoo 3. dessa brallor från H&M. Jag fick tag på både strumpbyxorna och shampot men byxorna fanns inte i min storlek. Däremot hade de 2 för 1 på alla modal/kashmir-topparna på Intimissimi. Trots min utbildning och arbetslivserfarenhet inom marknadsföringsbranschen så drogs jag in som en mal till lampljus. Det går inte att stå emot när dealen är att köpa ett plagg och få ett till gratis. I alla fall om jag talar för egen del. Jag har redan en sådan sådan här topp i ljusgrönt som jag älskar. Nu har jag även en hallonröd i boatneck och en beigerosa urringad. På heder och samvete är de bland det skönaste man kan ha på sig.

Du hittar den båtringade HÄR och den beiga med urringning HÄR. Strumpbyxorna är från Calzedonia (det känns som att jag har skrivit om dessa tidigare?) och finns HÄR.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.