C'est la vie

Le Weekend

 

 

Min helg har i övrigt varit väldigt trevlig, och lugn. Afterwork med kollegorna på fredagen, med samtalsämnen som resulterade i väldigt mycket skratt. Det var precis vad jag behövde efter en lång och tröttsam vecka. Mina kollegor är bäst och får mig alltid på bra humör. Vi tillbringar så mycket tid tillsammans och de flesta av oss sitter i samma båt då vi kommer från olika delar av världen och är långt från våra familjer och vänner i vårt hemland. Det fina med fredagar är att jag slutar tidigare, så vi kan ta ett litet glas efter jobbet men så var jag ändå hemma innan klockan nio. Fredagskvällen tillbringades således hemma med en film. 

 

I lördags städade jag (jag ska visa er lite av mitt hem, men det är fortfarande inte alls i ordning), tvättade och fixade hemma. I går träffade jag en gammal skolkompis som var på besök i Paris i helgen. Riktigt trevligt då vi inte setts sedan högstadiet, ungefär. Vi satt i solen, pratade, åt glass och strosade runt lite i Marais. De hade med sig finfina presenter som får varje utlandssvensk att jubla: knäckebröd och svenskt godis. Mums!

 

Nu sitter jag på jobbet och hoppas på att eftermiddagen går snabbt så jag får gå hem och sova. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Kaffe och kakor får hålla mig vaken de närmsta timmarna.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.