Shopping

GAP

 

 

Igår kväll blev det lite spontan shopping på vägen hem. Jag åkte via Champs Elysées och fick sådan lust att gå inom GAP. De har rea på utvalda varor och har dessutom fått in väldigt mycket fint nu till våren. Mycket pasteller som får en att längta tills det blir vår på riktigt. Nu är det fortfarande ganska kallt på morgonen. Det kan skilja 10 grader från morgon till eftermiddag så man får ju inte direkt lust att klä sig somrigt när man går till jobbet. Dessutom är jag så frusen på morgonen och skulle helst av allt bara vilja byta från pyjamas till mjukisbyxor.

 

Jag kom på att jag faktiskt inte köpt något klädesplagg alls denna månaden och faktiskt behöver lite baskläder, så det fick bli ett par plagg. Vad det är i påsen får ni se senare. Det kan vara någonting pastelligt. Just sayin’.

 

Nu ska jag äta min frukost innan jag åker till jobbet. Det är skönt att gå upp i tid och slippa stressa på morgonen. Jag borde göra det oftare. Dagen får en så mycket bättre start.

 

 

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Åh vad härligt att vara hemma ända till nio på morgonen! Mysigt. Jag går hemifrån vid sju…. Men då brukar jag inte vara kvar på jobbet senare än fem heller. Flex is the thing! 😊 Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.