C'est la vie

Do blonds have more fun?

 

 

Ni undrar säkert hur håret blev. Jag förstår att det är det alla vill veta just nu. Vad hände egentligen med Christines slingor? Kommer hon gå dit en tredje gång och klaga? Spänningen har varit oliiiidig. Såhär blev det. Ja, jag är betydligt blondare nu än tidigare. Jag har slingat mitt hår tidigare, men det var säkert 7 år sedan nu, så det känns lite ovant. Min italienska kollega Francesco, aka ”The Italian Stallion”, sa att jag ser ut som en viking och min HR-chef kände knappt igen mig. Nu måste jag bara köpa silvershampoo (Tips på märke? Inte för dyrt!) och tvinga Janneke att fixa till några slingor som inte blev så bra med ett paket hemma-slingor.

 

För övrigt har jag haft en riktigt skitdag. Kom hem sent och är nu så trött så jag känner mig gråtfärdig. Ni vet när man känner som att hela världen är emot en. Varför är livet så SVÅRT?! Jag ska äta min middag och sen gå och lägga mig. Jag behöver nog bara sömn.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.