C'est la vie

And I can’t be holding on

 

 

Eftersom jag bor ganska litet har sängen blivit lite av min borg. Jag gillar att äta min frukost i sängen till exempel. Den här brickan köpte jag på Maisons du Monde. Jag tyckte den var lite fint retro och i perfekt storlek för små måltider.

 

Idag är jag förresten sjuk, och således hemma från jobbet. Som jag berättat tidigare måste jag visa ett sjukhetsintyg från läkaren från första dagen. När jag ringde min läkare i morse berättade sekreteraren att hon inte är där idag, och gav mig en tid kl 10 i morgon. Det är alltså då de börjar jobba. Lite skillnad från Sverige där man kan få en läkartid klockan halv åtta på morgonen. Till skillnad från tidigare har jag i alla fall ingen karensdag (inom ett år på ett företag har man tre karensdagar, efter ett år är man betald från första sjukdagen), men har fortfarande inte fått svar om mitt franska personnummer så det lär väl dröja typ tre månader innan jag får de pengarna retroaktivt. Det gäller att INTE tappa bort alla papper.

 

Jag har ignorerat min kropps signaler tillräckligt länge för att gå till jobbet bara för sakens skull. Det är liksom inte värt envisheten när jag inte mår bättre av det. Lite vila och återhämtning är nog ett smart drag. Man har ju bara en hälsa, eller hur? Jag har ätit flingor med färska hallon och tänkte ta det lugnt i sängen. Nu ska jag sätta på en maskin med tvätt medan jag kikar på The Hills. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.