Home Sweet Home

En färgklick i badrummet

IMG_5910Igår blev jag sådär glad igen över en totalt ytlig sak, men ni anar inte hur länge jag letat efter handdukar i bordeaux-färg. För att förstå historien bättre så köpte jag ett duschdraperi för ett tag sedan och i den hittar man just dessa färger. Plus att jag älskar den färgen och behövde nya handdukar i vilket fall för de jag har nu har varit med sedan typ 90-talet. Inte för att det är dåligt på något sätt. Det är snarare ett gott tecken på bra kvalitet, men den ena handduken är en gammal reklamgrej från cigarettmärket Blend som pappa fick från jobbet. Så jag ville helt enkelt uppdatera linneskåpet.

Sedan så springer jag på dessa handdukar – i JUST den färgen jag letat efter – på H&M Home. De ligger där och viskar ”Christiniiie, köp oss, snäääälla”. Jag köpte dem faktiskt inte för mamma var så snäll och gav dem till mig i present. En fin badrumsmatta fick jag också. Bilderna gör dem inte riktigt rättvisa för de är med röda i färgen. Jag är så himla nöjd ska jag tala om för er. Det är till och med så att jag längtar efter min tvättid i tvättstugan så att jag får lov att tvätta och använda dem. Nu har jag väl ändå blivit vuxen?

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan cykla bort till Värnhem. Mamma och jag ska åka upp till Löddeköpinge där brorsan hämtar oss. De har köpt nytt hus och vi ska dit och hälsa på familjen över dagen. Längtar efter mina små favoritmonster (ungarna menar jag då)!

//I found these nice towels at H&M Home in the exact colour that I’ve been looking for. They will go perfectly with my shower curtain. Now I’m off with my mum to check out the house that my brother and his family moved in to a couple of weeks ago. I can’t wait to see my favourite little monsters (the kids that is)!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.