C'est la vie

Tack för nätkärleken ♥

IMG_5881

Igår kom Sandra över på middag och då hade vi det såhär mysigt. Jag gjorde en lax- och broccolipaj, men tyvärr blev den lite så bra som jag hade hoppats. Receptet har jag fått från en fransyska så det är meningen att det ska bli en riktigt god quiche, och jag har lagat den två gånger tidigare när det blivit riktigt lyckat. Tyvärr tror att jag hade i för lite mjölk så det blev lite av en dallrande äggsufflé. Oh well, den var i alla fall inte oätlig och sällskapet vägde upp den misslyckade pajen.

TACK förresten underbara ni för kommentarerna på inlägget jag skrev i torsdags. Det tar ibland emot att publicera de ord som är som mest blottande, men samtidigt känns det så mycket bättre att göra det när jag får så fin respons. Jag blir glad varje gång jag loggar in på bloggen och ser att någon har tagit sig tid till att skriva ner och skicka iväg fina och tänkvärda ord. Vare sig det är egna reflektioner, erfarenheter eller ren och skär omtanke så berörs jag av det. Det händer faktiskt ganska ofta att jag kommer på mig själv att le fånigt åt en rolig kommentar eller att jag säger ”men åååh…” högt för mig själv när jag läser gulliga komplimanger eller att jag inspirerar. Det är fint som snus ska jag tala om för er. Med tanke på hur mycket näthat det finns på många andra bloggar så är jag verkligen lyckligt lottad. Här finns bara kärlek!

Så sluta aldrig, varken här eller på andra bloggar. Jag lovar att jag dessutom ska bli bättre på att svara på era kommentarer och frågor för det har jag slarvat med tidigare. Jag vet själv hur tråkigt det känns när man skriver en till en bloggare och de aldrig svarar. Då känns det som att de inte bryr sig om att man tar sig den tiden att skriva någonting mer än ”fin kjol”. Däremot så går ingen kommentar mig obemärkt förbi. Det lovar jag.

Nu ska jag fortsätta att se på Sound of Music, hehe. Njut av er lördag!

//I made a salmon and broccoli quiche last night when my friend Sandra came over for dinner. Unfortunately it didn’t turn out the way I had hoped, probably because I didn’t have enough milk in it. Maybe I should also have had milk with more fat. Oh well, the company and red wine was great and that made it a really pleasant evening. 

I’m so happy when I get comments from my readers. To get feedback for what I’m writing or just thoughts and reflections from own experiences, makes it so motivating to continue writing. I also know that I have readers from other places and who speak other languages. So don’t be afraid so speak up. Enjoy your Saturday!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.