Health & Fitness

Yoga

IMG_5247

Jag har funderat på att börja på Yoga. Jag behöver hitta någon slags träningsform som ger mig styrka både fysiskt och mentalt, plus att jag de senaste veckorna känt en avsaknad av motivation att träna. Jag misstänker att det kan ha att göra med att jag inte gått på så många pass nu under sommaren, och att jag är trött på att göra samma typ av träning hela tiden. Hursomhelst så tipsade Stina mig om Yoga Kendra här i Malmö. När jag kommer tillbaka från Stockholm så tänkte jag gå dit och köra deras Prova på-erbjudande, vilket innebär att man får lov att yoga hur mycket man vill under två veckor. Det låter ju bra! Så kommer man verkligen in i det också. Jag har hört så mycket om vad yoga gjort för andra som liksom jag gått genom tuffa perioder i sitt liv, och behöver någonting för att hitta sitt inre lugn. Kanske kan det göra samma sak för mig. Nu måste jag bara komma på vad för sorts yoga jag ska prova. Det ska helst innebära träning och inte bara meditation. Utövar någon av mina läsare yoga?

Personen på bilden är – som ni kanske misstänker – inte jag. Det är min vän Zelda och jag tog fotot en dag i Värsta Hamnen för ett par veckor sedan. Jag tvingade henne att göra om den där posen tre gånger. ”Ta bilden nuuu!”. Haha! Ändå kapades både händerna och tårna, hehe. Fast jag tycker om bilden ändå. Visst är hon dessutom duktig? Jag vet inte om jag hade kunnat stå sådär.

//I’m thinking of starting doing yoga. I’ve actually considered it for quite some time but never got around to it. When I get back from Stockholm I’m going to sing up for a two week pass which means that I can do as much yoga as I want during that period of time. I’m already looking forward to it! The picture is of my friend Zelda, who is obviously very limber and a much better yogi than I am.

0

0 kommentarer

 • Camilla

  Så otroligt skoj. Jag har yogat lite. Men ledsnade för att jag kände mig som ett kylskåp, vilket egentligen är helt okej haha. Kanske ska börja med det igen

 • christinestories

  Haha! Jag kommer nog också göra det i början, men man får inte ge upp direkt för allt tar sin lilla tid att komma in i. Upp på hästen igen bara! 😊

 • Jennie

  Har aldrig provat yoga men däremot Body balance från Les Mills, brukar ligga som ett vanligt gympass. Älskar det! Man mår verkligen så bra efteråt i både huvudet och kroppen. Jag inbillar mig att det är lite som yoga light och mer lättillgängligt än en ren yogakurs.

 • christinestories

  Jag håller med. Brukar också köra Bodybalance ibland. Gick på det ofta hösten när jag flyttade hem till Sverige och det höll mig verkligen ifrån höstdepressionen. Ska ta och boka in ett pass i nästa vecka bara för det!

 • Ellinor

  Jag har utövat yoga under mer än 15 år. Vissa perioder mer intensivt än andra. Det har dock alltid varit en träningsform som jag hittat tillbaka till och som under vissa perioder varit det som hållit mig igång kan man säga. Kombinationen av fysisk utmaning och smidighet med den mentala biten har jag hittills inte kunnat hitta på samma sätt vid annan träning. Dessutom ett fantastiskt komplement till exempelvis löpning och konditionsträning eller styrketräning. Hoppas att du hittar någonting du gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.