Tankar & Funderingar

En framtidsboll i rullning

IMG_5888

God morgon från trötttjej_84. Jag har precis ätit frukost som bestod av chiapudding och en massa frukt. Från och med nu så ska jag alltid köpa fikon på marknaden. Så himla gott! Jag har börjat bli bättre på att stila mitt suckersug med frukt i stället för kakor, glass eller choklad. När jag lyckas med bedriften att äta frukt i stället för sötsaker så känner jag lite extra hopp för min framtid. Jag är riktigt svag för allt som innehåller socker så det är en ständig kamp att vänja mig av med att stoppa i mig allt det där onyttiga sockret.

Jag gick och tränade igår kväll och la mig lite för sent så jag känner mig riktigt seg idag, men eftersom att jag åker till Stockholm ikväll så har jag färre timmar på mig att göra allt det jag behöver göra. Jag har satt några bollar i rullning gällande mina framtidsplaner. Om det blir någonting av det hela så får ni såklart veta men just nu vill jag inte säga så mycket. Förutom att svara på lite mail, så står såklart packning på schemat. Kanske får det även bli en liten power nap sen för att överhuvudtaget orka med dagen.

Förresten så måste jag säga att jag blir så himla inspirerad att skriva när jag får så härlig respons som jag har fått på senaste tiden. Jag älskar att ni kommenterar och hoppas verkligen att ni fortsätter i den andan. Som bloggare är det fantastiskt att få feedback för det jag skriver om och jag älskar den där kommunikationen vi får med varandra. Det gör det hela så mycket roligare och betydligt mer motiverande. För er som inte kommenterar: skämmes! Hehe. Nej då, jag bara skojar, men jag hoppas att några av er vill dela med er av era tankar och funderingar i framtiden.

Ha nu en riktigt fin dag allihop. Bisous! ♥

//Today’s breakfast was chia pudding and lots of fruits. I love it when I manage to eat fruits instead of cookies. It makes me so proud and hopeful for my sugar addiction free future. I went to the gym a bit late last night which also meant that I got into bed late, so today I’m more or less a train wreck. I have some things to take care of though, and also of course pack for Stockholm, but I think I might need to take a power nap to make it through the day. First: the email inbox! 

I’m really happy for all the comments lately, it makes me inspired to get feedback for the things I write about and motivated to continue with my writing. I see in google analytics (I love that thing!) that there are also people reading my blog who are not Swedish-speaking, but maybe you guys are shy? Otherwise, shame on you! Hehe. Kidding. Kind of.

Anyway. I hope you’ll have a great day either way!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.