Travels

Ready to fly

IMG_6126

Nu sitter jag på Sturup och väntar på boarding. Planet går om 30 min så jag passar på att blogga lite medan jag häller i mig Aloe Vera-vatten. Det här med olika mat- och drycktrender brukar jag som bekant vara ganska sen med, men nu har jag upptäckt det här ungefär ett år efter alla andra. Jag antar att det snart ligger på utelistan i Veckorevyn, men som mamma alltid säger så är jag Fröken Tvärtemot. Det smakar typ som saft, men är nyttigt. Hur bra är inte det? Precis som med allt annat så kommer jag troligtvis bli som besatt och sedan tröttna.

Folk står redan i kö till gaten, fastän de inte ens öppnat ombordstigningen. Jag kommer aldrig förstå tjusningen i det. Flygplan är det värsta att sitta och vänta på innan de lyfter. Tryckande och varm luft, endast koldioxid som cirkulerar, folk som är superlångsamma att gå på så att det tar en kvart att komma fram till sin plats om man inte haft turen att få en plats långt fram. Själv går jag alltid på sist. Någonting som inte alltid är så poppis bland personalen. ”Är det du som är Christine ****?”. Hehe.

Vad har ni haft för er idag då? Nu fick jag en idé här. Kan ni inte berätta en rolig sak om er själva? Eftersom att jag inte vet om jag kommer hinna blogga så mycket i morgon, så vore det roligt med lite konversationer i kommentarsfältet. Ni vet en massa om mig och jag vet så lite om er!

//I’m at the gate waiting for boarding. I don’t understand why people always stand in line before the boarding even has started. Waiting in the airplane must be one of the most boring and uncomfortable places to do such a thing. Dry and stuffy air with slow people taking ages to get to their seat. I’m most often the last one on the plane. Which is why it’s not unusual that the staff calls out my name by the gate. Hehe. Btw, if you are like me, and always is the last one to discover new food and drink trends and haven’t tried aloe vera water it is time for it. I just started drinking it and now I can’t stop. It tastes like lemonade but it’s healthy. How great is that? Anyway. See you in Stockholm!

0 kommentarer

 • Lovisa

  Jag vet, har aldrig förstått varför folk hetsar? There’s no point!!! Oj, en rolig sak… Hm. Var på en inspirationsföreläsning idag (andra föreläsningen på programmet) som lyckades med just det: att göra mig inspirerad! Så känner mig nu taggad på ytterligare ett år i Uppsala trots att de flesta av mina vänner flytt staden för länge sedan!

 • Amanda Jona [SPONTAN]

  Haha åh, förstår verkligen inte heller den här hetsen med att komma på flygplanet först! Liksom alla har en plats, man kommer komma med 😉

 • Resfredag/Annika

  I väntan på ett flyg, den bästa känslan som finns… En rolig sak? Jag spontanbokade en resa till Spanien igår kväll – Madrid. Tjo freaking hoooo!

 • Tina

  Idag har jag och min man bröllopsdag. Vi träffades för 24 år sedan (när vi båda var 15) på ett högstadiedisco och har hållit ihop sedan dess 😊. Ha en riktigt härlig resa!

 • teruko

  Har slutbetalat en resa till Mallorca i höst, tre veckor i november. Känns utmärkt! Har varit där flera gånger tidigare och det är en väldigt vacker ö. (I övrigt har jag städat och tvättat, men det är ju inte direkt roligt… Avskyr att städa, men det är ju dessvärre nödvändigt då och då)

 • christinestories

  Det låter verkligen inte fel! Precis vad man behöver på hösten. Städning är ett tråkigt måste, men som sagt nödvändigt ibland. Du får unna dig en stunds avkoppling efteråt 😊 Tack för att du delar med dig!

 • christinestories

  Åh, grattis! Vad fantastiskt att höra. Tack för din kommentar och att du delar med dig av en så härlig sak som bevis på beständig kärlek. Det ger hopp om framtiden på något vis <3 Ha en fin bröllopsdag ihop!

 • christinestories

  Ja, förutom när det är försenat, hehe 😉 Kul! Spontana resor är de bästa! Ska bli spännande att läsa dina reseberättelser. Jag har aldrig varit i Madrid.

 • christinestories

  Nej verkligen ingen mening! Åh det låter ju underbart med den känslan! Heja dig! Du verkar vara en så glad och öppen person så du kommer säkert hitta nya vänner i stan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.