Travels

Two weeks from now

Snart sitter jag där uppe bland molnen igen, på mitt happy place på jorden. På väg mot nya äventyr och upplevelser. Om två veckor är jag på väg över Atlanten i detta nu. Rättare sagt har vi nog landat på andra sidan och förhoppningsvis tagit oss genom border control utan att tas in i något rum för utfrågning.
Ja, ni läste rätt. Jag ska åka till Amerikat, med Mattias såklart. Vi ska först till Philadelphia och hälsa på min kompis Erin. Där ska vi vara i sex nätter. Hon har tydligen flera roliga grejer inbokade under våra dagar. Lyxbrunch, middag på fransk krog, vingård och annat kul. Ni som läst bloggen ett tag minns kanske att hon var på besök förra hösten. Den som missat det kan läsa om vårt dygn i Köpenhamn och annat kul vi hittade på i Malmö med omnejd.

Bilden föreställer Paris från ovan, men med floden och de höga byggnaderna ser det nästan ut som New York. Kanske lite färre skyskrapor.

Efter Philly tar vi tåget till New York för att hänga där i några dagar. Jag har varit i USA en gång tidigare som tonåring med familjen, men aldrig i NYC eller Philadelphia så det ska bli kul att få uppleva. Jag längtar efter Erin! Framförallt ser jag fram emot den här resan med M. Planen är att alltid ha någon typ av snacks eller frukt i väskan så att vi aldrig någonsin blir hangry på den andra. Har även sparat femtioelva matställen i typ alla kvarter i New York så att vi aldrig är utan lunchplan a, b och c. Travel and life hack, vassegod!

Om någon läsare har tips på vad vi bara inte får missa i Philly eller New York så tas de tacksamt emot.

Mina mest trogna läsare vet hur stor min kärlek är för flygplatser och hela reseupplevelsen. Så länge det inte finns någon stress inblandat eller förseningar fyller det mig med både serotonin och endorfiner. Vissa gillar inte flygplatser på grund av stöket och väntan. Jag trivs allra bäst just där. Älskar känslan av att befinna mig på en plats fylld med människor från alla världens hörn och kanter, som är på väg någonstans. Det är som att vara i ingenmansland, det är en plats där alla nationer samlats och mellanlandar. Jag ser fram emot att hänga i loungen, köpa någon onödig produkt i resestorlek på Taxfree och få en anledning att underhålla mina (numera ganska limiterade) danska språkkunskaper innan vi flyger västerut.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.