C'est la vie

Vad tycker du?

IMG_3749 (1)

Kära läsare. Jag har funderat lite senaste tiden på bloggen, och vad jag ska göra med den. Jag tycker ju om att blogga, och jag vet att ni är en stor skara som läser. Samtidigt som jag vill blogga för min skull, så undrar jag såklart vad ni tycker om att läsa. Jag tänker inte fråga er vad ni vill att jag ska skriva om, för om det inte kommer från hjärtat så tror jag inte att ni uppskattar det jag skriver i vilket fall. Sedan vill jag gärna behålla den personliga tonen, för att jag tycker om att bjuda på mig själv och för att jag själv bara läser bloggar som jag tycker har en själ och en uppriktig attityd. Däremot kan jag behöva lite kött på benen och inspiration.

Därför undrar jag vad just DU gillar att läsa om? Har du någon fråga, eller kanske ett ”önskeinlägg” (Emelie önskade till exempel ett inlägg om mina tidigare midsommar-traditioner i Paris – det tänkte jag fixa nu i veckan!)? Tycker du att bloggen är lätt att navigera i? Någonting du skulle vilja läsa mer om? Vad som helst. Ge mig din bästa feedback för just nu känner jag som att jag famlar i blindo. Jag märker att det är färre av er som kommenterar än innan bytet av portal, så om det är så att det är mer komplicerat att skicka kommentarer nu, så säg gärna till så ska jag se vad jag kan göra.

Att kommentera mina inlägg är helt frivilligt, och jag läser själv bloggar utan att kommentera ibland, men samtidigt så älskar jag vår tvåvägskommunikation. Era tankar, funderingar, åsikter och tips ger mig vatten på kvarnen. Om jag glömmer att svara på en kommentar någon gång så är det inte för att jag inte bryr mig, utan för att jag antingen missar det eller glömmer bort pga livet etc. Men jag försöker bli bättre på det.

Med det sagt så hoppas jag verkligen att ni vill ge mig en respons. Både ni som nyligen börjat läsa, och mina trogna läsare från den gamla bloggen. Det är ju tack vare er som jag fortsätter blogga. Utan någon som vill läsa det jag har att säga, blir det ju inte lika roligt att dela med sig av det.

PS, om jag inte uppdaterar här, så finns jag även på Instagram. christines_stories heter jag där.

 

0

0 kommentarer

 • Frida

  *räcker upp en hand* – jag känner mig verkligen som en av de där läsarna som varit med en evighet och tycker det är kul att få fortsätta följa dig. Jag gillar verkligen dina heart-to-heart-inlägg. När du delar med dig av tankar och lite… livsproblem? Jag vet inte, men jag kan ofta relatera till de inläggen och det är en läsning jag uppskattar 😊 Sedan är dina reseinlägg kul också! Skickade en tjej till din blogg för Paris-tips häromdagen och bad henne gräva i dina Paris-arkiv.

 • teruko

  Uppskattar din blogg precis som den är. Vackra foton, dina dagliga upplevelser och tankar om livet i olika lägen och självklart inlägg om Paris – det var ju därför jag började följa dig – och andra platser du besöker. Däremot kan det vara svårare att kommentera sånt som inte handlar om resor mm. Svårt att skriva något vettigt och lagom personligt för en öppen bloggkommentar när du skriver om dina känslor och om hur du mår t ex. Det är däremot absolut intressant och uppskattat att få ta del av, så uppfatta det inte som något jag inte vill läsa! Tvärtom, relationer och människors tankar och känslor har alltid intresserat mig. Jag har också svårt att ”fatta mig kort” och bara skriva t ex ”snygg kjol” eller ”det ser gott ut”. Känns lite torftigt liksom. Summering: bloggen är bra som den är! Men jag förstår att det måste uppstå idétorka ibland och en sorts balansgång att välja vad du ska skriva om. Skriv när det känns bekvämt för dig!

 • Pernilla

  Jag gillar blandningen i dina inlägg! Resor, shopping, vardagsproblem i kombo med djupare ”större” funderingar. Gillar också inlägg om livet i Malmö (eftersom jag också bor här). Har generellt sett lätt att relatera till dina inlägg och sätt att tänka och det är nog därför jag fastnat för din blogg (läser inte särskilt många). Så ändra något behöver du inte göra för min skull iaf 😊

 • Petra

  Älskar inlägg om Sverige vs. andra länder, om skillnader och kulturkrockar och vad du upplever som bra/dåligt med att bo i Sverige jämfört med andra länder. Annars tack för en superbra blogg!

 • annie

  Hittade ursprungligen din blogg eftersom jag älskar Paris och har varit där mycket. Tänkte jag kunde hitta lite fler Paristips i din blogg och såna tips har du ju bjudit på många gånger, stort tack! Uppskattar din blogg precis som den är, blandningen liksom! Bor själv också i Malmö så det är kul att läsa om vår stad. Gillar dina modeinlägg och resor såklart och dina livsbetraktelser! Alltså skulle man kunna sammanfatta med att jag gillar allt du skriver 😃 Glad midsommar & trevlig resa!

 • christinestories

  En till från Malmö, vad kul! 😊 Och verkligen roligt att du uppskattar det jag skriver om. Tack för din kommentar! Kram C

 • christinestories

  Hej Frida! Förlåt för en sen reaktion på din gulliga kommentar. Åh vad fint att du rekommenderar bloggen. Tycker ju så mycket om din med och läser den med jämna mellanrum. Fast hade önskat mer frekventa uppdateringar för ibland blir jag nästan besviken att inte få läsa fler av dina mysiga blogginlägg 😉 Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.