C'est la vie,  Outfits

Don’t shoot the messenger

Jag råkade stänga av snooze-funktionen i morse och somnade om. När jag vaknade till igen tänkte jag direkt att det gått längre tid än det där fem minuter långa mellanrummet klockan ringer med. Som tur var så hade jag inte försovit mig utan bara slumrat till i en kvart men det känns ju alltid som att man sovit i en timme och så vaknar man med andan i halsen övertygad om att ha försovit sig. Däremot stördes min stressfria morgon av att de hoppade över en busstur så att jag kom till jobbet fem minuter innan den första lektionen. Sedan hade jag en klass med hormonstinna pre-teens som troligtvis hatade mig för att de var tvungna att lämna in sina mobiler (vilket de ska göra innan första lektionen börjar men de gör sina försök när de vanliga lärarna är borta) och körde med defensiv taktik för att deras ordinarie lärare blandat ihop datumen för ett matteprov. ”Don’t shoot the messenger, kids!” tänkte jag samtidigt som jag tackade övre makter för dagens första kopp kaffe.

Det får mig att faktiskt känna tacksamhet över att jag aldrig mer behöver vara 13 år gammal. Vuxenlivet har sina nackdelar det med, men jag är glad att jag kommit förbi den tiden i mitt liv när jag kände som att hela världen var emot mig. Det räcker att jag får de känslorna en vecka i månaden. Som ett trevligt avslut på arbetsdagen träffade jag Madde för en fika på Östra Kaffebaren där vi satt i en timme och pratade innan jag traskade hemåt med ny energi. Onsdagen avslutades med att en annan vän kom över på middag. Jag lagade (läs: värmde) färdigsoppa på spisen som serverades med avokado-knäckemackor. Rena rama gourmetmiddagen som ni hör.

Nu ligger jag under täcket men under dagen såg jag ut ungefär som bilderna visar, förutom att skjortan var blå i stället för vit. Jag längtar tills jag kan gå runt sådär UTAN dunjacka över. Skorna köpte jag på rean och de är från & Other Stories. Tyvärr är deras sulor riktigt dåligt plastiga så jag måste nog lämna in dem sen för att lägga på en gummisula, men utöver det är jag riktigt nöjd. De är både snygga och sköna.

Nu tänker jag stänga ner datorn och läsa en stund innan jag somnar. Jag jobbar även i morgon och efter det ska jag åka till sjukhuset och hälsa på mamma.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.