C'est la vie

A late sunset and travel preparations

IMG_3889

Just nu har jag exakt samma problem som jag hade när jag var liten. Hur ska jag kunna motivera mig till att gå och lägga mig när solen inte ens gått ner bakom horisonten? Såhär såg det ut från mitt köksfönster för ungefär tio minuter sedan. Det är inte ens i närheten av solnedgång. Eller ja, solen är ju på väg ner men det går inte så snabbt. Själv är jag pigg och lite sådär smålullig efter att ha dragit iväg på en AW såhär på kvällskvisten. Att dricka två glas vin kvällen innan en morgonflight är väl kanske inte världens smartaste drag, men det kan det vara värt när man har en trevlig kväll. Tänker jag. Jag får helt enkelt vara lite trött i morgon. Tur att SAS har gott kaffe.

Det var länge sedan jag avrundade en afterwork så tidigt, men mitt alarm ringer tjugo över fem i morgon bitti så jag tänkte faktiskt snart gå och lägga mig. Första ska jag sista-minuten-packa, som vanligt. Jag vet inte hur jag lyckas men trots att jag förbereder mig mentalt inför en resa en vecka i förväg, och lägger upp en plan för vad jag ska hinna med innan, så gör jag ändå allting i sista stund.

Kul förresten att ni kommenterat på föregående inlägg. Det verkar som att ni faktiskt uppskattar bloggen så som den är. Vilket såklart gör mig riktigt glad. Vi hörs i morgon, antingen innan resan eller från Paris.

//Drinking two glasses of wine and getting a bit tipsy the evening before a red-eye flight, might not be the smartest move. But what the hell, sometimes it’s worth it. I started my vacation with an afterwork and usually I don’t round up this early, but as I am getting up with the sunrise (or actually a while after since the sun sets around 4.30pm at the moment here in Sweden), I need to go to bed soon. It’s not that easy to motivate myself to doing that, when the sun is still up and the sky is still blue. I took this picture about 20 minutes ago from my kitchen window. It’s not even close to sunset yet. The sun will set around 11pm, and it won’t get completely dark during the night. This is what I love about living this far up north. Until it’s winter. Then I hate it again.

Now I need to prepare and finish the packing for tomorrow morning. I’m thinking that I will probably just get dressed and hop in a taxi. I’ll talk to you tomorrow, and from Paris!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.