Fun stuff

Alla var där

IMG_20160617_235751 DSC_4953

Ni kanske undrar hur det gick med mitt lilla experiment förra veckan? Klarade jag att leva på 450 kronor på en vecka? Ja det gick faktiskt över förväntan och i söndags hade jag till och med 50 kronor över. Däremot så måste jag erkänna att jag fuskade lite för jag köpte nya hörlurar som jag betalade på kortet. Fast utöver det så gick jag inte över min budget vad gällde matinköp, nöjen och övrigt. Jag är nästan lite stolt över mig själv.

Jag var till och med ute i fredags, men eftersom att det var ett event på Media Evolution City med en massa sponsrad dryck och mat, så spenderade jag endast 65 kronor på hela kvällen. Det var för övrigt en riktigt trevlig kväll. Jag minglade runt och pratade med allt möjligt intressant folk. Det var alla möjliga aktörer från i princip hela mediabranschen och kultureliten. VD:ar från Malmös största nöjesföretag, hippa datanördar från tech-startups och så hade alla företag i huset meet and greet. Alla var där, så att säga. Jag försökte sälja in mig hos säljchefen på Oatly, men det gick sådär. Det känns lagom seriöst att marknadsföra sina meriter med ett glas vin i handen. Å andra sidan var alla lite på lyset, så han lär väl inte ens komma ihåg mig. En liten notering bara. Frozen cocktails är farliga. Man tror att man äter glass, men tänker inte på de där 5% alkohol. Jag var ganska så mör i lördags kan jag lova. Fast när man har roligt och träffar på en massa roliga människor är det ändå värt det.

Nu ska jag skicka några mail, och efter det cykla in till stan och möta upp med syrran, pappa och Ewa för lunch. Jag är så himla hungrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.