C'est la vie

TÄVLING: Inredning från StyleMood

– I samarbete med StyleMood –

StyleMood

Det var alldeles för länge sedan jag hade en tävling här på bloggen och därför tycker jag att vi kör på en sådan. Den här gången är det riktigt fin inredning från StyleMood som står på spel. Efter att ha upptäckt Johannas blogg för några månader sedan så blev det en ny favorit i blogglistan. En stor anledning till det (förutom att hon skriver igenkännande texter och är en riktigt gullig tjej) är alla fina produkter som hon lägger upp på bloggen från sin egen webshop. Här snackar vi om någon som kan det här med stilleben. Den här drivna bruden är (uppenbarligen) inte rädd för att gå ur sin comfort zone och en stor anledning till att hon startade sitt eget företag var för att hon kände en längtan efter att utvecklas och nu kör hon full fart framåt med visionen att kunna leva helt och hållet på att driva StyleMood. Ja ni förstår säkert varför jag gillar henne. Hur cool tjej? Mycket.

Hursomhelst, tillbaka till tävlingen. Det du har en chans att vinna är en vacker shiffer-skärbräda och en tjusig kopparfärgad ljusstake. Skulle det passa in hemma hos dig? Klart att det skulle!

Gör såhär för att vara med: Lämna en kommentar på det här inlägget där du 1. skriver någonting i stil med ”jag är med!” 2. motiverar varför just DU behöver en ljusstake och en skärbräda. GLÖM INTE LÄMNA DIN EMAILADRESS! Tävlingen pågår fram till söndag den 18 september kl 21.00 och vinnaren väljs ut baserat på den bästa motiveringen. OBS: Vinsten skeppas endast inom Sverige!

BONNE CHANCE!

 TÄVLING AVSLUTAD!

tävling_1Bilder: StyleMood

//Sorry folks, this contest is only for people living in Sweden!

0

0 kommentarer

 • Tilda Barkselius

  Jag är absolut med! Har älskat allt på styemood.se sedan den öppnade men då jag fortfarande bor hemma har jag svårt att lägga mycket pengar på inredning. En sådan ljusstake är något jag klickat mig in på massor av gånger. Placerat den i kundvagnen och sedan bara väntat på att den ska tas bort automatiskt så jag kan lägga den där igen. Även skärbrädan är något jag spanat på att att då få vinna dessa vore en dröm!!

 • Netti Starby

  Vad roligt att du lottar ut prylar från styemood.se och jag tycker också att Johanna är en grym tjej. Jag är jättegärna med i tävlingen och min motivering är att både ljusstaken och skärbrädan skulle passa perfekt i mitt kök. Efter att jag har haft många motgångar under en längre tid då jag har mått väldigt dåligt men har kämpat på ändå. Men om jag skulle se dessa skönheter när jag befinner mig i mitt kök så skulle jag bli en lycklig tjej. Min mejl är netti108@hotmail.com // Kram

 • Amina

  Vad roligt! Jag är ju i Milano men kan jag vara med och önska att det istället blir en present till min svägerska, som jobbar på – precis gått upp till heltid igen och samtidigt försöker fixa i sitt hus med en 2-årig virvelvind och en man som tycker att det hon fixat blir fint när det är klart, men inte riktigt är med på tåget alla gånger hon kommer på något nytt som ska fixas eller köpas (är alla män så? hihi!). Hon har en otvetydig stil som rimmar fint med både ljustaken och skärbrädan och hon är så värd det – världens bästa svägerska.

 • ISA

  jag vill vara med SÅKLAAAART!! motiveringen till ljusstaken är att jag behöver något fint som ger mig ljus i det stundande vintermörkret.. alltså du kan nog ana hur deppig jag blir av mörker och kyla då jag påverkas så mycket av omgivningar o miljö osv. Skärbrädan behöver jag också för just nu har jag en plast från IKEA som jag haft sedan 2009 och skurit både kött, bröd och grönsaker på. Need I say moore? 😉

 • Martina

  Åh, jag är gärna med! För ett tag sedan skrev du ett väldigt fint inlägg om mod. Jag skulle vilja vinna för jag har precis gjort en väldigt modig sak och sagt upp mig från mitt jobb för att testa ett nytt. Kanske låter det inte så farligt, men för mig är det väldigt stort och jag tänker nästa dagligen på allt som skulle kunna få fel… att vinna detta skulle kunna vara en positiv vind som jag behöver för att komma in på nya jobbet med rätt tankar i huvudet!

 • Linn

  Vad fina, är gärna vara med och tävlar! Jag lämnar de norrländska skogarna och flyttar till Skåne (Helsingborg!) i månadsskiftet! Ska husera i en liten lägenhet på 24 kvm, och nu må jag vara en härdad norrlänning – men det skulle ändå vara mysigt att tända upp min lilla etta med levande ljus när höstmörkret når Skåne! 😉 Kram!

 • Maria i Toulouse

  Väldigt tuffa och fina saker helt i stil med min tuffa och fina storebror som bor i Stockholm! 😉 Han gillar att laga mat och bjuda på middag! Så jag är gärna med och tävlar åt honom! 😊 Bonne soirée!

 • Maria

  Jag är med! Jag hoppas att jag vinner för jag behöver ett tydligt tecken på att det finns något ljus denna höst 😉 Ljuset symboliseras ju utmärkt av ljustaken. Skärbrädan kan även den bli mer än bara en skärbräda, exempelvis kan man ha fler ljus på den så det blir en ljusbricka, eller lägga lite goda ostar och kex på.

 • Isabelle Nilsson

  Åh vilka fina grejer! Jag är gärna med och tävlar om den fina skärbrädan och ljusstaken! Min köra pojkvänn la nyligen några skivor citron på min nya marmorskärbräda så att den blev förstörd. Där är nu två stora fula märken på den. Så vi behöver verkligen en ny. Hade blivit så glad om denna skärbräda blev min. Lovar att min pojkvän inte kommer att få gå nära den isf haha. Dessutom är den så himla fin att den alltid kommer få stå framme. Höstens tapas kommer självklart också att serveras på denna läckerhet tillsammans med den sjukt fina ljusstaken som skapar stämning över det hela. Koppar är verkligen min favorit till höst, så himla fint! Håller tummarna att få bjuda min familj på en riktigt mysig hösttapas! / Isabelle

 • Sofie B

  Jag är med! Åhh det finns så mycket fint på sidan, men ljusstaken är en favorit. Skulle ge bort den till en nära vän som har det tufft just nu, o verkligen behöver lite extra Ljus i tillvaron.

 • Ljuva Julia

  Jag vill vara med! Jag skulle vilja vinna för att jag nyss avslutat ett flyttkaos och i det råkat krossa min marmorskärbräda (som alltså var fejk, men så himla snygg ändå) och saknar verkligen den delen av min köksinredning. Jag behöver även ljus i mörkret nu då det var slut på D-vitamin på apoteket igår… så jag håller tummarna ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.