C'est la vie

Ta mig till havet

 

 

Jag älskar att bo nära havet igen. Såhär vackert var det i Västra Hamnet i onsdags när jag var där och fikade. Det är sådär fint så jag knappt har ord för det. Jag får inte nog av det.

 

Min fredag blev dock inte särskilt rolig. Jag började må dåligt i natt och sedan har jag i princip spenderat dagen i sängen. Troligtvis var det någonting jag åt igår och utan att ge för mycket detaljer så är min mage ganska mycket ur balans. Mamma var så snäll och kom förbi med lite mat och pysslade om mig. Det finns fördelar att bo i Sverige igen. När jag var sjuk i Paris var det ingen som pysslade om mig. 

 

Jag har fått i mig lite soppa till middag och sitter och tittar på Idol. Hej fredagsmys. Jag har redan kommit in i svenska vanor, haha. Nu känner jag mig lite piggare så förhoppningsvis mår jag bättre i morgon. Det är synd bara att jag troligtvis missat årets nästsista sommardag, men jag får ta igen det i morgon.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.