C'est la vie,  Outfits

& det svider som klor. som nya munsår.

En suddig bild har vi här, men narcissisten i mig inbillar sig att ni uppskattar två selfies såhär en torsdag kväll snarare än ingen. Har jag rätt? Jag vill inte veta svaret. Jag var så skakig på handen idag att jag hade svårt för att träffa rätt när jag skulle dutta kräm på mitt munsår. Därav dessa ofokuserade foton från ett provrum på H&M. Såhär promenerade jag runt idag under en tapper shoppingrunda i jakt på reafynd. Hittade min mascara i en julbox till rabatterat pris och fick en ögonkräm + ögonpenna (säger man så?) på köpet. Använder aldrig ögonpenna men kanske blir 2023 året då jag börjar.

Älskar Lash Power Mascara från Clinique. Använder bara den.

Brallorna är nya favoriter från ARKET, närmare bestämt dessa. Jag lämnade in dem till en skräddare för att få dem uppsydda men funderar nu över om de blev lite för korta. De ska vara ankellånga men jag är ju lite av en kortis (165 meter över marken) så de slutade precis vid foten så det i stället såg ut som att de var lite för korta. Anyway. Ser det konstigt ut? På den frågan vill jag veta svaret.

Tröjan i kashmir är från Uniqlo (finns liknande här). Jag köpte den på rea i Paris förra hösten (ni vet då när jag var jättesjuk?) samtidigt som jag köpte dunjackan som går att skymta till höger i bild. Bästa dunjackan för övrigt! Funkar perfekt kring -5 grader och uppåt, väger nästan ingenting och är supermysig med den höga kragen och huvan.

Mina loafers är från Gabor.

Var som sagt på stan men antingen var rean dålig eller så var jag bara inte alls på humör för att shoppa. Hittade ingenting kul och tyckte att det var för mycket folk. Provade två klänningar och en kavaj vilket i efterhand kändes väldigt ovärt. Jag minns när jag var tonåring och ungdom, då kunde jag gå på stan i timmar. Min kusin och jag drog omkring i butiker och varuhus hela dagarna när jag hälsade på henne i Stockholm. Ibland var jag där hela höstlovet eller påskveckan. Provade massor med jeans på Gul&Blå, tillbringade minst en timme på TopShop i Gallerian och hängde på Åhléns City till stängning (de var de enda som hade öppet till kl 21). Jag fattar inte hur jag orkade. Nu får jag bara värmevallningar och blir stressad av långa köer, orkar knappt prova något och får en obehagskänsla av alla massproducerade akryltröjor på H&M. Det är så mycket skräp och så många plagg just nu som påminner mig om 2002, in a bad way.

Jag var nog bara trött och hade inte ork. Kände att det stack i underläppen när jag åt frukost i morse och visste direkt vad det var. Lika oönskat som ketchup i hamburgaren eller fågelskit i nytvättat hår – ett munsår. Joråsåatt. Älskar när det kommer i ordningen: magkatarr, förkylning, PMS, mens, munsår. Plus lite migränliknande huvudvärk på det. Mysigt.

Nu kan det bara bli bättre. Längtar efter det nya året. Då ska jag inte ha några jäkla munsår.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.