C'est la vie

Hotellfrukost och fredagsreflektioner

Hej vänner! Klämmer in ett snabbt hej denna sena timme på årets näst sista dag. Är egentligen för trött, men så har jag ju lovat att skriva varje dag och vill inte fuska för många gånger.

Idag har varit en dag med många reflektioner och insikter. Det blir väl så när året börjar gå mot sitt slut. Främst har jag insett att jag behöver ändra på min inställning till livet. Fokusera mer på det som är bra än det som är dåligt. Sluta klaga på allt som är fel och sluta tycka synd om mig själv. Påminna mig själv om det jag har att vara tacksam för. Jag har några mål för det kommande året som jag kommer skriva om. Jag har redan börjat på ett inlägg som jag ska fortsätta på i morgon.

Idag gick vi upp tidigt för att lämna över lägenheten till städaren, och cyklade bort till Clarion Hotel Malmö Live för att äta frukost. Deras frukostbuffé var helt enorm. Förutom att det var väldigt mycket folk och lite stimmigt var det väl värt pengarna. Pannkakorna var riktigt smarriga och den där rökta skinkan på bilden åt jag flera skivor av. Efter det träffade jag Clara för en lunchpromenad och sedan åkte jag till Emporia för att hitta en julklapp till mamma. Laddade batterierna med en Power Shake och blåbärsmuffins från Joe & The Juice. Bara 90 spänn, jodå. Ett av målen för 2023 är att spendera mindre pengar på att köpa fika ute, men ännu är vi som bekant på 2022. Hehe. Avslutade kvällen med att laga den här rätten till middag och prata i en timme med min vän Precious som bor i Paris. Hon berättade om sin galna granne som absolut fick mig att sakna fransmän, bara för att de är så underhållande. Saknar Paris också och tänker att jag ska boka en resa dit så fort jag fått ett jobb.

M sitter och klämmer på mig så jag ska väl avsluta här och kolla lite på The Wire med honom.

Vi hörs i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.