Things I like

Nyårsafton

Hej hej hallå! Det var inte meningen att hålla er på halster i så många dagar, men livet kom emellan och sådär. Ni vet hur det kan vara.

Nyårsafton var riktigt mysig, trevlig och fin. Vi åt middag med vänner, spelade spel och skålade sen med den godaste champagnen jag någonsin druckit. Så himla synd att den är köpt i en vinbutik i en av Dijons förorter och inte går att köpa på Systemet. Jahapp, vi får väl åka tillbaka dit snart igen. Kanske finns den att få tag på i en fransk matbutik i alla fall. Igår var jag trött, bakis och fullständigt omotiverad. Tvivlade på och ifrågasatte allt. Sedan insåg jag att det nog var sviterna av alkoholberusningen som spökade så jag har bestämt mig för att chilla med den varan ett tag. Att dricka mer än ett glas vin ger mig yrsel och ångest så då får det va.

Det har förresten hunnit hända en sak som jag ska berätta mer om i morgon. En bra sak som gjort mig väldigt glad. To be continued alltså.

Nu får jag avsluta här för jag är för trött för att leverera något kvalitativt textinnehåll. Vi ska se klart ett avsnitt av The Wire och sedan tänker jag lägga mig. I morgon är en viktig dag och då vill jag vara på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.