C'est la vie

I’m not missing you at all

 

 

Jag fick en liten släng av Paris-saknad idag. Inte efter livet där, men efter livstilen. Mina vänner som jag börjar sakna. Att kunna möta upp med dem för en spontan eftermiddagskaffe. Efter ett par veckor här har jag insett att svenskar inte håller sina helger öppna, rent generellt alltså. Har man inga planer för helgen i mitten på veckan så sitter man där helgen därpå och har ingenting att göra. Kanske finns det flera bland er som bor i Sverige som inte alls lever efter denna devis? 

 

Idag har jag i alla fall passat på att städa hemma, och sedan gick jag hem till mamma och hämtade lite av mina grejer som jag hade lämnat där tidigare. Nu ska jag cykla in till stan och möta upp en nyfunnen vän för ett glas vin. Om det var fredagsmys igår är det definitivt inte lördagsmys idag. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Nasha

    Hej! Kul att läsa din blogg hemifrån Sverige. Såklart är det en omställning att flytta hem igen, du vänjer dig ska du se. Och snart planerar du också helgen lite i förväg. 😉

  • Christine&Paris

    Ja det kommer du! De första veckorna är okej, men nu börjar jag sakna det lite smått. mest det där man tog för givet när man var där. Alla vänner jag nu inte kan träffa när som helst och att bara strosa runt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.