C'est la vie

Not all Monday’s make you wanna run for cover

 

 

Nu känns det som att hösten kommit till Malmö. Idag var det riktigt ruggigt ute, och så den där Malmö-blåsten som liksom inte ens den allra bästa vindtygsjackan kan skydda mot och som biter tag innanför skinnet. Brr, säger jag bara! Jag var så frusen när jag kom hem i kväll så jag var tvungen att sätta på elementen. För övrigt är det ren lyx att ha riktiga element. Och en lägenhet som är varm redan när man kommer hem och som inte tar en timme att värma upp för att det är så fuktigt inomhus. Som det ju ofta är i Paris. Plus att jag, när jag bodde i Paris, fick ångest när jag satte på elementet för att det var så himla dyrt med el. Nu behöver jag inte tänka på det alls. Det är lyx för mig.

 

Jag har en deadline på ett frilansprojekt, så i stället för att ligga i soffan och titta på syrrans Gossip Girl Season 1 som jag hittade i mitt källarförråd (skyll dig själv om du stuvade in dina grejer i MITT förråd säger jag bara… finders keepers!), sitter jag här i mitt kök och jobbar. Men jag har det rätt mysigt med tända ljus, skön musik, te och choklad. Även om jag vid vissa stunder saknar Paris och mina vänner där så känns livet ganska bra just nu. Jag mår så mycket bättre mentalt här än jag gjorde sista tiden i Paris. Jag är så glad att jag tog beslutet att flytta. Det känns rätt på alla sätt.

 

Nej, jobba var det ju jag skulle göra. Vi hörs snart igen!

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ja igår kändes det verkligen som om hösten tagit Sverige i besittning. Från sensommarvärme i helgen till minusgrader (!) nu på morgonen. Även om det inte är särskilt angenämt att vare ute i kylan så gillar jag faktiskt hösten. Särskilt så här i början. Tycker det är mysigt med mörkret som faller på och bjuder inte till mys innomhus med levande ljus, filtar och en massa te 😉 Önskar dig en fortsatt fin dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.