C'est la vie

Something to look forward to

Jag skickade precis iväg en ansökan till ett riktigt drömjobb. High five till mig va?! I två veckor har jag skjutit upp det och så lade jag en dryg timme på att skriva ett mail och uppdatera CV:t. Jag fick lite pepp och hjälp av min alldeles egna livscoach här hemma. Vet ingen som hejar så mycket på mig som M gör. Älskar det med honom.
Nu ska jag hålla tummarna för att mitt personliga brev går hem på HR-avdelningen men oavsett hur det slutar så är jag stolt över mig själv att jag sökte det. Annars hade jag blivit så besviken på mig själv.

Livet rullar på och även om jag verkligen känner mig klar med mitt jobb nu, så försöker jag göra det bästa av den lilla tid jag har kvar. Efter i morgon har jag två halva jobbdagar kvar, och sen på onsdag morgon flyger vi till ESPAÑA. Vi ska hälsa på pappa och Ewa i Manilva, och så har vi bokat in en natt i Sevilla också som vi ska köra till på fredagen. WOOPWOOP! I fem dagar kommer vi förhoppningsvis få njuta av annat klimat än klibbigt duggregn och ”real feel -2” grader.

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Det är så tråkigt att behöva gå och lägga sig kl 22, men så är det när man måste stiga upp kl 06.30. Jag längtar tills jag inte måste vara på jobbet innan kl 08.00 längre. Jag vill aldrig mer ha ett jobb där jag behöver gå upp tidigare än halv åtta.

Hursomhelst… I morgon är det fredag!

Det här hotellet ska vi bo på i Sevilla. Det ser så fint ut <3

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.