C'est la vie

Some respect, please

Jag har inte känt mig så pepp de senaste dagarna och märker att lusten för sådant jag oftast tycker om har svalnat. Förra veckan hade jag massor med energi och självförtroende. Nu är den lusten helt borta och jag kämpar för att hitta tillbaka till motivationen. Det är så svårt när jag väl hamnat i den onda spiralen med ångest och negativa tankar.

Jag har gått och oroat mig för det här jobbet de senaste två dagarna och känner mig ganska irriterad över att de hörde av sig från hotellet först nu, två dygn efter att jag mailade hotellchefen. Jag fick varken svar på mina frågor eller direktiv om hur och när jag ska jobba. Hon skrev: ”Jag har sett ditt mail och dina meddelanden. Låt mig återkoppla till dig efter helgen.”. WTF?! Hon har haft två dagar på sig att svara och så skriver hon idag, en fredag, att hon ska återkomma efter helgen. Jaha. Så då ska jag sitta där i helgen och oroa mig två dagar till när jag i stället hade kunnat koppla av. Det är så respektlöst. Hon kunde inte ens ringa upp mig. Jag vet inte om jag ens vill jobba där längre. Jag skrev ett svar att jag gärna skulle vilja ha besked vidare jag fortfarande ska se det som att jag kommer börja jobba där och att det känns lite osäkert när jag inte får svar på några frågor och inte heller skrivit på ett kontrakt. Om jag inte får jobbet så hoppas jag att de i alla fall betalar mig för de två dagarna jag jobbade i fredags och måndags. Annars kan jag ju nämna i förbifarten att jag känner ganska många av Malmös mest inflytelserika bloggare, hehe.

Anyway. Igår hade jag i alla fall en trevlig kväll med Sandra. Vi hade inte setts på ganska länge och nu hade hon precis klarat sitt teoriprov för körkortet så det skulle vi fira. Hon bjöd mig på ett glas vin på Vin & Gin-baren (bara namnet bevisar att det är en bar i min smak) och det var verkligen precis vad jag behövde. Tänk att vänner kan ge så mycket positiv energi.

Jag ska ut och springa nu för jag tror att jag behöver hålla igång träningen för att både orka fysiskt och psykiskt. Sedan ska jag sätta mig och beta av en massa jobbsök och annat under dagen.

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Förstår att du är irriterad. Men sjukt bra avslut på inlägget – jag lyssnar nämligen just nu på boken ”Hjärnstark” där de pratar om träningens positiva inverkan på stress/oro/ångest – och en sak verkar vara att just konditionsträning är det bästa!! Så spring på, det kommer kännas lite bättre efteråt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.