C'est la vie,  The Blog

Coming soon…ish

Live från ett vardagsrum på Möllan. Här sitter jag i en Chesterfield-fåtölj och en högst oergonomisk arbetsställning, men så kan det vara på en ledig fredagseftermiddag. Jag var så himla trött när jag vaknade i morse så efter att ha somnat slog jag åter igen upp ögonen strax efter klockan elva. Det är mysigt att dra runt här hos M i myskläder. Han har haft möten under dagen men med pauser här och där som fyllts med pussar och kramar.

Förutom att jag fixade lunch åt oss har jag mest suttit framför datorn hela eftermiddagen. Jag har inte ens varit ute på balkongen för att dra in frisk luft i lungorna. I stället har jag skickat några mail, ringt ett par samtal och spanat på intressanta jobbannonser. Dessutom skapade jag en ny, egen blogg tack vare min handlingskraftiga pojkvän – på egen domän. Jag har tänkt göra det länge men är inte den där snabbt beslutande människan utan allt ska ju vägas in och funderas över tills jag sitter där gråhårig och velar mellan olika typsnitt eller domännamn. Jag saknar att jobba i WordPress och känner inte att den här portalen passar för mig längre. Senaste tiden har det var massor med tekniska problem vilket gjort att jag tappat lusten. Det är dags för någonting eget med fler kreativa möjligheter.

Jag vet vad jag kommer sitta och pilla med i morgon. Så fort allting är klart är ni såklart de första att få reda på den nya bloggadressen. Förhoppningsvis kan jag ”gå live” i början på nästa vecka.

M är iväg på ärenden. Själv tänker jag stänga datorn och göra mig redo för fredags-AW med två tjejkompisar som jag inte träffat på länge.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.