C'est la vie

Hej och välkommen!

Efter mycket om och men har bloggen fått ett nytt hem.
Från och med nu bloggar jag alltså från egen domän,
så jag välkomnar både gammal och ny vän.

Bonjour!

Allting är inte helt i ordning ännu. Till exempel har bilderna inte följt med i exportfilen från den förra bloggen, vilket helt klart är en riktig bummer. Såhär i efterhand var det ingen bra idé att byta till en portal som inte jobbade i wordpress, men sånt är livet. Inläggen med alla texter är i alla fall i ordning, och jag jobbar på att återställa bilderna.

Kommentarsfunktionen är troligtvis enklare att hantera för alla. Jag har valt att ha inläggen i ett flöde med ett utdrag ut själva texten och en ”LÄS MER”-knapp, snarare än hela texten. Vi testar och ser om det fungerar att läsa bloggen på det viset.

Det känns i alla fall skönt att flytta till egen sida och få styra den helt själv. Jag hoppas att ni ska gilla det också såklart. Säg gärna till om det är någonting som inte fungerar eller om det finns andra tankar och synpunkter kring design, text eller layout. Jag är tacksam för all feedback! Det viktigaste är att bloggen är läsvänlig och lätt att navigera i.

Annars då? Jag har haft en väldigt mysig och skön helg. Långa frukostar, promenader i solskenet och många gosiga kramar varvat med fix och städning. Det planeras för framtiden just nu. Planer som gör mig extra glad och förväntansfull. Jag ska berätta mer om det snart – lovar!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.