THROWBACK,  Vardagslyx

Pictures from another Thursday

Det är torsdag och dags för en klassisk Throwback Thursday. Dels för att dessa bilder togs på en torsdag och dels för att de hjälpte mig att besluta om vilka kläder jag skulle ha på mig idag (det eviga dilemmat denna tiden på året).

Det blev dock inte hela kitet eftersom att det inte är lika milt väder nu som det var den 29:e oktober när jag träffade Madde för en fika. Väskan har jag däremot idag. Den köptes på rea i höstas. Även tightsen – favoriter från Zara som finns HÄR – samt skjortan från H&M ingår i dagens outfit. Förhoppningsvis blir det snart varmt nog för att slänga upp dunjackan på vinden och övergå till den lite tunnare ullkappan.

Tillbaka till torsdag den 29 oktober (som för övrigt var två dagar innan min första dejt med M – jag fick en fråga om hur vi träffades så det kommer ett inlägg om det inom kort). Jag har mina favoriter när det kommer till kaféer i Malmö, och en av dem är Östra Kaffebaren intill Värnhemstorget. Mysigaste platsen är vid det höga bordet framför fönstret.

Kolla vilken vacker vän jag har! Både på utsidan och insidan ❤️

Ovan nämnda person bjöd mig på riktigt god middag igår kväll. En italiensk pastagratäng med salsiccia och mozzarella som jag tänker laga inom en snar framtid. Jag blev välkomnad av Chloé med en kram, som stolt visade upp sin enorma samling My Little Pony. Mitt 8-åriga jag hade blivit grön av avund. När pappan och barnet tittade på Disney + fick mamman och jag en välbehövlig stund på tu man hand för att prata ikapp om senaste tidens händelser. De är ganska nedtonade i dessa tider men jag är glad för det lilla. Som supergod mat med vänner, duntäcken och en pojkvän som älskar mig. Det är inte fy skam ändå.

Efter tre dagars jobb är jag nu långledig fram till tisdag, vilket jag tänker njuta av till max. Ikväll lagade jag asiatiskt inspirerad lax med en stir-fry åt mig och M. Det blev riktigt gott! Nu ska jag fortsätta umgås med min nya favoritperson.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.