C'est la vie

Energiomvandling

IMG_2523

Jag har varit dålig på att uppdatera här men tyvärr har varken lust eller ork för bloggen funnits där. Faktum är att jag känt mig ganska deppig de senaste dagarna, men igår kom jag i alla fall ut och fick utlopp för min sociala ådra. Först så drog Jocke med mig för en fika och sedan fick jag agera smakråd när han fick för sig att shoppa loss. På kvällen hade jag bokat in att träffa Sandra som skulle göra teoriprov för körkort – antingen för att dränka hennes sorger eller för att fira. Hon klarade dock provet så vi bestämde att vi skulle ta ett glas på Paddy’s Vin & Ginbar för att fira hennes excellens. Egentligen var det jag som borde ha bjudit henne på ett glas vin, men i stället var det hon som bjöd på både vin och en rolig drink i en guldig ananas. Jag var lite avslagen i början men fick så mycket energi av att träffa min kära vän. Den där likgiltigheten och olusten jag känt i veckan slog om till motivation och glädje. Det var så härligt att sitta där och prata och skratta.

Idag fick jag reda på något som gjorde mig lite besviken, men i stället för att låta mig tyngas ner av det så omvandlade jag det till ilska i stället. Jag blev helt enkelt arg för jag insåg att det inte var ett korrekt beteende från den andra partens sida. Jag ringde Madde för att avreagera mig och då är det skönt med vänner som man kan göra det med. Bara vara arg för något medan de säger ”det är lugnt, ta ut det på mig bara… eller med mig kanske”. Haha! Det hjälpte faktiskt. Kanske var det också träningen innan dess som gav energi, men jag känner inte att det tyngt ner mig. Snarare tvärtom.

Så ibland gäller det att ha rätt människor omkring sig, men framförallt att inte ta på sig ansvaret för andras dåliga beteende. Ska jag tolerera att inte bli behandlad med respekt? No way! Träning är dessutom så bra för att stärka kroppen både fysiskt och mentalt. Nu har jag lite bråttom här om jag ska hinna få någonting gjort innan jag ska träffa Madde för en fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.