Cape Town Surroundings

The blog swing at Woodstock Exchange

Jag kände mig lite lurad av vädret idag. Först hade jag byxor och en t-shirt på mig men när jag kom utanför porten verkade det så varmt. Så jag bytte till den här kjolen och ett linne. Big mistake. HUGE. Solen gick i moln och sedan blev det kallt. Jag försöker verkligen tänka på allt negativt nere i Kapstaden, men just nu kan jag bara minnas att jag tillbringade 90% av min tid där i flipflops, shorts och linne. I fem månader. FEM. Just nu saknar jag det så himla mycket. Jag hatar att frysa.

Hursomhelst. Den här blommiga saken användes flitigt i Sydafrika. Jag har hittat kjolen i mammas garderob och den kommer från något engelskt märke som heter John Weston, men det enda jag kan finde ud af (ibland funkar danska så mycket bättre än svenska) om det med hjälp av allas vår älskade Google är en artikel om någon kunglig skräddare som hette John Weston. Så jag väljer att lägga min källkritiska personlighet åt sidan och se det som att jag går runt i ett ovärderligt plagg för kungligheter. Det är i alla fall extra roligt med plagg som är helt unika och som ingen annan har.

Gungan på bilderna ligger inne i Woodstock Exchange som är en plats för mindre företag, lokala designers och hipsters med kräsen smak att jobba, sälja eller utbyta idéer. När jag var där med Erica så berättade hon att den här gungan tydligen är the blogger swing. Erica tyckte i vilket fall att jag skulle ha några bilder jag med. Jag är trots allt en bloggare. Det gick ju sådär för mig att få till en sval bloggbild för jag hade fel inställningar i kameran så de blev mest suddiga och gungan ville av oklar anledning inte stå still, men jag måste ändå tacka min privata bloggfotograf för ett tappert försök. Det var även där omkring som jag tog dessa svartvita foton.

Nu ska jag byta om lite snabbt och cykla hem till mamma. Hon fyller år idag så vi ska ha middag tillsammans med syrran. Jag hittade finfina presenter på Åhléns rea. Sjukt bra timing på den!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *