C'est la vie,  My Sweden,  Travels

Pictures from my Sunday

I 48 timmar har jag njutit av ren lantluft, kvalitetstid med familjen, cykelturer, bad (ja faktiskt!), bärplockning, hetlevrade diskussioner (sådan är min familj, haha), bebisgos med min kusins lilla dotter Elin och total avkoppling. Igår började jag dagen med en riktigt god frukost bestående av jordgubbar från trädgården och egenplockade bär, sedan cyklade jag iväg på en härlig cykelutflykt bort till andra sidan ön. Klippor, båthus, Östersjön, blåbär och kluckande vågor. Sådant som gör livet lite extra fint. På hemvägen tittade jag förbi ett trädgrådskafé för en fika. Riktigt mysigt var det. Dagen avslutades med ett kvällsdopp innan vi grillade några smarriga fläskkotletter. Här är några bilder från gårdagen.

Just nu sitter jag på en buss tillbaka in till civilisationen. De har fullt fungerande wifi ombord. Det tackar jag för. Regnet öste ner på vägen men nu när vi körde in mot Stockholm så kom solen fram. Så härligt! Vi är framme vid Tekniska högskolan alldeles strax och sen ska jag ta tunnelbanan över till Kungsholmen. Min kusin Lotta och hennes man har bjudit hem mig på middag. Det ska bli riktigt kul att träffa dem också. Idag bokade jag dessutom min hemresa och reser på onsdag. Alltså har jag två dagar i Stockholm innan jag åker tillbaka ner till Skåne.

//I’ve enjoyed a few really great days on the countryside and now I’m heading back to the city for two days in Stockholm before I take the train back to Malmö on Wednesday. The pictures are from my day yesterday. Blueberries and wild strawberries from the forest and strawberries from the garden for breakfast, which followed by a bike trip during the afternoon. I finished the day with an evening swim and barbecue.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.