My Sweden,  Vacation

Countryside Living

IMG_4998
IMG_5002
IMG_5003

 

IMG_5008 IMG_5012
Det finns inget internet här ute så uppdateringarna på bloggen blir kanske inte så frekventa tills jag kommer tillbaka in till stan. Jag njuter av att vara ute i den friska luften och umgås med familjen. Några uppdateringar:

* Jag har sju nya myggbett på kroppen. Jag gissar att alla sju uppstod inom loppet av cirka fem minuter när jag var och plockade blåbär igår kväll. När jag kom tillbaka såg det ut som att någon gett mig en smocka på kinden. Lite smått allergisk kanske? Tack och lov för salubrin och hydrokortisongel.

* Jag går runt med sockor i mina Birkenstock’s = god klädsmak existerar inte här.

* Jag njuter av att vara lite offline och bara ha fyra kanaler att välja mellan. Synd att det bara visas riktigt dåliga filmer på sommaren, dock.

* Jag är tacksam för att det numera finns ett riktigt badrum här. När jag var liten fick man gå till utedasset. Det var lagom kul mitt i natten som mörkrädd 10-åring.

Nu måste jag faktiskt gå ut. Här kan jag ju inte sitta när det är så fint väder ute. Det blåser lite men det är ändå omkring 20 grader och sol. Jag tänkte ta en av cyklarna och åka iväg en sväng. Ni hittar mig på Instagram när jag inte uppdaterar här: @christines_stories

//The lack of internet out here makes it impossible for me to update as often as I would have liked to. I am using my mobile internet on my phone and it’s not super fast, but here are some updates: 

* I’m collecting mosquito bites and so far I can brag with seven of them. Last night it looked like someone had given me a smack in the face. Is the blood in my cheeks extra sweet? The bites will probably triple by the time I go back to the city. 

* I’m wearing socks in my Birkenstock’s. Fashion doesn’t exist out here and I don’t care.

* I’m enjoying being offline and just having four TV channels to choose from. I just wish that the movie selection was somewhat better during the summer holidays.

* Thank good for new and more modern times. Now there is a real bathroom, but when I was little we had to go to the outhouse. Real fun at night for a 10 year old who was (ok, I am still) afraid of the dark.

Why am I sitting here inside? Sun is shining and I’m gonna take the bike for a little ride around the area. Bringing my camera as well. By the way, you can find me on Instagram when I don’t update here: @christines_stories

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.