C'est la vie

Cousins

mms_20160716_125629

Här är en bild från igår kväll när jag och Ann kämpade mot tiden för att få till en fin selfie innan solen gick ner. Jag hade för övrigt en av de roligaste kvällarna på länge igår. Ärligt talat minns jag inte sist jag skrattade så mycket som jag gjorde under kvällen och natten. Vid ett tillfälle fick jag inte fram mer än “sluta, jag får ooont i brösteeet”. Vi började med vin hemma hos henne medan vi gjorde oss i ordning och uppdaterade varandra om våra respektive livssituationer. Sedan gick vi och åt en riktigt god middag innan vi avslutade kvällen med dans på Debaser. Ann och jag har så kul ihop och trots att vi inte ses oftare än några gånger per år så plockar vi alltid upp där vi slutade sist när vi väl träffas. Jag ska berätta mer om kvällen sen för vi tog en del bilder. Dessutom är det himla praktiskt med släktingar som är skickliga fotografer.

Nu befinner jag mig  på den andra bussen på min drygt två timmar långa resa ut till Roslagens skärgård. Den sista halvtimmen är det riktiga kringelikrok-vägar. Ni vet sådär så att man 1. hoppas att chauffören inte kör för snabbt 2. måste kolla på vägen nonstop för att inte bli åksjuk. Om en timme ungefär är jag äntligen framme.

//I had such a fun night yesterday with my cousin. We started off with wine at her place, then went for dinner and finally ended up at a club near the water. I can’t remember the last time I laughed as much as I did last night. I’ll tell you more about it later but I’m heading out the the countryside now to spend some time with another cousin of mine and her family. Need to keep my eyes on the road so I don’t get car sick.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *