Weekend

Finally arrived! Finally weekend!

IMG_4888 IMG_4891 IMG_4889

Det var med lättnad jag steg av tåget på Stockholms Central för det var nästintill syrebrist i hela vagnen den sista timmen. Jag tror att jag antingen flyger hem, eller så bokar jag en 1-klassbiljett med X2000. Förresten så är jag så himla glad för att jag tänkte bekvämt och praktiskt när jag la fram dagens kläder igår kväll. Pyjamasbrallor som inte riktigt är pyjamasbrallor måste ju vara de bästa resekläderna? Converse och en hoodie på det så är det komplett. Enligt min åsikt i alla fall. Victoria Beckham håller kanske inte med när hon skruttar på LAX med sina Prada-stiletter.

Min kusin var tvungen att göra några ärenden på eftermiddagen och hon hann inte hem innan jag kom fram. Så nu sitter jag på Mellqvist Kaffebar vid Mariatorget med en islatte och kanelbulle medan jag väntar på att hon ska bli klar. Jag passar på att jobba lite på datorn och tänkte börja på det lilla projektet att byta design, men det tar sin lilla tid. Tack förresten för er feedback på inlägget angående bilder och text. Kul att ni tycker om det jag skriver så mycket. Det går rakt in i hjärtat och ger mig massor med inspiration <3 Håll utkik de närmsta dagarna så kommer det hända grejer, hehe.

Förresten så är jag så glad att jag bestämde mig för att åka upp hit. Jag tycker verkligen om Stockholm och känner mig alltid som hemma så fort jag landar på Arlanda eller stiger av tåget på centralen. Jag saknar den här storstadskänslan i Malmö. Dessutom är det ju helg. Kusinen ska ta med mig på någonting ikväll som lät spännande. Jag är trött som fasen, men livet är kort och jag har spenderat halva dagen på ett tåg.

//Finally in Stockholm. I was so relieved to step out of the train and even if I was happy to save some money on my ticket (since I booked the day before), I’m definitely taking the plane back to Malmö. Alternatively he high speed train which will hopefully be cheaper if I book a few days more in advance. Now I’m waiting for my cousin at a coffee shop. She had to run some errands. I’m really happy that I decided to go to Stockholm. I love coming up here. It’s like my second home and I miss the big city vibe that we don’t really have in Malmö. My cousin wanted to take me to a party thing tonight. I’m tired as hell but life is short. Better live it to the fullest, right?

Now I’m gonna work on some things. First thing is to change the design on the blog. So keep a look out the next few day as there will be some changes coming up!

HAPPY WEEKEND EVERYONE!

0 kommentarer

  • Eva

    Ja, första klass är ofta skönare att åka om man väljer tåget, lite rymligare, lite lugnare och en kaffehörna for free! Det är det som är grejen med att bo i Malmö, det är lite för långt till Stockholm…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.