C'est la vie

One Day More

 

 

Satan i gatan vad jag är glad över att det är fredag i morgon. Veckans bästa dag! I morgon ska jag (till skillnad från de andra dagarna i veckan) gå upp tidigt, hinna äta frukost innan jag går hemifrån, ta bussen till jobbet och vara på riktigt bra humör. Killen åker på bröllop (jag hade först tänkt åka med, men tyckte att två bröllop denna sommaren fick räcka, särskilt då jag knappt känner brudparet) i helgen, så jag blir gräsänka igen. Mina helgplaner är inte helt spikade, men på lördag ska jag spendera halva dagen i sängen. Sådetså. Till skillnad från förra helgen har jag inga planer what so ever att åka in till stan. Däremot kanske jag slår klackarna i taket. Vi får se. Jag tar det som det kommer, det blir alltid bäst så.

 

Nu ska jag se på Downton Abbey innan jag slocknar. Det får bli tidigt i säng ikväll för jag är helt slut! 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.