Shopping

New Boots

 

 

Förutom väskan så köpte jag även ett par nya boots i lördags. Jag såg dem på H&M vid Galeries Lafayette först. Tyvärr hade det enda paret i min storlek fått en repa i skinnet, så jag köpte dem aldrig. Sedan tänkte jag att det för en gångs skull fanns ett par snygga boots till ett vettigt pris, helt i skinn, som faktiskt var bekväma. Jag gick i två andra butiker innan jag till slut åkte till den på Champs Elysées. Där var de slut i storlek 39 och jag kände mig sådär uppgiven, som man brukar göra vid sådana fruktansvärt jobbiga tillfällen då i-landsproblem dyker upp. Jag menar, varför är livet så orättvist?

 

Sedan, på vägen ut ur butiken, såg jag ett par på en hylla lite undangömda, och ryckte dem direkt. Ha! They’re mine.

 

Skinn helt igenom, lagom höga, snygg design och 79 euro. Vilket kap!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.