C'est la vie

Note to self

 

 

Idag vaknade jag med en enda tanke i huvudet, ”varför är det bara onsdag?!”. Note to self: Drick lagom nästa gång jag går ut en tisdagskväll. I alla fall när jag jobbat 21 timmar på två dagar och knappt ätit någonting under dagen. Efter jobbet igår mötte jag upp några vänner på en pub vid St Philippe de Roule. Vi sa hej till Natalie som är tillbaka från sin semester (finally!) och sa ett sista hej då till Lasse. Snyft! Vad ska jag ta mig till utan honom i Paris? Det får nog bli en resa till San Francisco nästa år!

 

Det var en lååång onsdag för övrigt. Jobbet är mig upp till halsen och jag får stressutslag. Jag pratade med en av mina managers idag och förklarade att jag inte är en superwoman och inte kan få in femtioelva projekt och uppgifter på en arbetsdag. Han förstod mig och lättade på min arbetslast. Tack och lov. Förhoppningsvis slipper jag jobba 10 timmar per dag framöver. Jag menar, jag har ju faktiskt ett liv också. Tvätt att tvätta, middag att äta innan klockan halv tio på kvällen och en pojkvän att orka umgås med på kvällen. Jag skulle vilja träna men hur tusan ska jag hinna det när jag är vrålhungrig när jag väl kommer rinnanför dörren mellan kl 20 och 20.30?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.